perjantai 7. lokakuuta 2016

8.5.16: Aurinkoinen äitienpäivä


Aamulla aviomies ja lapset tulivat herättämään aamupalalle ja Tyyppi loruili äidille kerhossa oppimansa runon. Lahjaksi sain Me Naiset-lehden tilauksen ynnä sen mukana tilaajalahjaksi saatua Lumenen CC-kosmetiikkaa. Kiitos rakas! ♡ Minulle ei ole pitkään aikaan tullutkaan mitään lehteä, joten tämä oli varsin mieluinen lahja. Etenkin kun työpäivän jälkeen ei tee enää mieli paljon ruutua tuijotella.

Aamupalan jälkeen ajettiin pikaisesti käymään Prismassa ostamassa ruukkuruusu aviomiehen äidille. Tyyppi sai samalla valita mummulle lahjaksi pussillisen irtokarkkeja. Mummun lahjonnan jälkeen käytiin metsäretkellä katsomassa ovatko suomonsterit, hattivatit ja möröt jo heränneet talviunilta. 


Metsämonstereita kun oltiin juostu karkuun, poimittiin vielä muutamat valkovuokot. Lounaan jälkeen tehtailtiin vino pino jättikuplia ja sitten lapset lähtivät päikkäreille.


Itsekin suuntaan nyt päikkäreille aurinkoon. Kyllä sää-ukko meitä kerrankin hemmottelee (helteistä viikonloppunakin), joten siitepöly-allergioista huolimatta otetaan nyt auringosta ja sinisenä loistavasta taivaasta kaikki irti.

"Äiti on nyt mulla tässä, äitipolkkaa pyörimässä. Äiti sanoi hui ja hei, sitten lapset kerhoon vei!"

Parhainta äitienpäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!