perjantai 7. lokakuuta 2016

4.5.16: Kirppikselle helatorstaina!


Jatkan edelleen toukokuun ajan ostolakkoa. Kuukausi takana ja vajaan kuukauden päästä sitten yhteenvetoa siitä mitä on ostettu ja mitä on jätetty ostamatta. Tämä sai siis alkunsa, kun minulle taannoin kommentoitiin miten vanhemmuuteni on hukassa ja sen vuoksi shoppailen lapsille niin paljon leluja ja vaatteita kirppiksiltä. Tai jotain.Samassa yhteydessä ehdotettiin testaamaan puolen vuoden mittaista ostamattomuutta, mikä oli turhan pitkä aika sillä pituutta venähtänyt Tyyppi tarvinnee kesävaatteita. Päätin siis testata kahta kuukautta.

Mutta huomenna helatorstaina en olekaan menossa ostoksille (toivottavasti pysyn tiukasti päätöksessäni), vaan minut löytää kirppispöydän toiselta puolen. Kyseessä on jo perinteeksi muodostunut Leppäsillan Omakotiyhdistyksen vuosittain järjestämä pihakirppis-tapahtuma. Olen myyntipöydät ja pihat kierrellyt jo useampana vuonna ja tehnytkin monia kivoja ja todella kohtuuhintaisia löytöjä. Tänä vuonna toivon, että muut tekevät löytöjä minun ja anopin yhteisestä myyntipöydästä!

Aurinkoista säätä on luvattu koko kuluvaksi viikoksi, joten eikun kirppistelemään ja nauttimaan keväisestä (kesäisestä!) säästä ja tunnelmasta hyvillä fiiliksillä huomenna Espooseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!