perjantai 7. lokakuuta 2016

29.4.16: Vielä vähän


Kulunut viikko on ollut yksi iso hullunmylly, jonka viimeinen jyvä jauhetaan tänään sileäksi. Ja iloisissa merkeissä jauhetaankin, kolkutteleehan vappu tänä viikonloppuna ovia ja ehkä ikkunoitakin.

Meillä lisähaastetta tähän äidin pitkään työputkeen toi Neidin sairastuminen varsin rajuun flunssaan. Tyyppi on sairastanut varmasti aivan saman pöpön aiheuttamaa tautia kohta 2 viikkoa, mutta meidän teho-tohottajaa ei tuo pöpö kyllä ole merkittävästi hidastanut. Jäbällä ei ole ollut kuumeen puolikastakaan, jonkin verran nenä on valunut (niinkuin puolella kulmakunnan lapsista kuulemma tällä hetkellä) ja päiväunet ovat maistuneet.

Neidin kohdalla pöpö puolestaan otti vähän tiukemman otteen. Kolme viime yötä edellistä yötä lukuunottamattasuoritettiin Neidin herätessä tunnin-puolentoista välein. Eilen oli vähän väsynyt tämä äiti töissä. Onneksi minulla on ihan mahtava porukka, jonka kanssa tiiminä yhdessä painamme töitä. ♡

Tätä viikkoa on painettu aika lailla Ricky Tick Big Bandin lyriikoiden siivittämänä.


Spotify + kuulokkeet = onnistunut työmatka soi sitten luureissa Nygård, JVG, Tuisku tai Ricky Tick. Pakko myöntää, että Paska maailma on kahtena aamuna vetänyt suupielet korviin, kun fiilis on ollut super-väsynyt.

Mutta: viime yönä sai koko perhe jälleen tuntitolkulla unta! Herätessäni tänään aamulla klo 05 aikaan oli pakko käydä kurkkaamassa, että Neiti varmasti hengittää. Lääkäristä eilen saatu Ventoline helpotti selvästi tukkoista tyttöä, samoin kuin korotettu sängynpääty.

Oma olo tuntuu aivan uudesti-latautuneelta! Ulkona paistaa aurinko siniseltä taivaalta eikä edes bussin myöhässä oleminen masenna mielialaa. Kyllähän noita lähijunia kulkee sen verran tiuhasti työmatkalaisten eduksi arki-aamuisin.

Tyypillä on luvassa tänään vappuhulinointia kerhossa ja isillekin on suunnitteilla viikonloppuun tohinaa kaverinsa synttäreiden muodossa. Työnjako myös viikonlopun nukkumisvuorojen kanssa on tehty. Huomenna aamulla odotan herääväni siihen, kun Tyypin huoneesta kuuluu: "Äiti, minua ei nukuta enää!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!