maanantai 12. syyskuuta 2016

Up, UP and AWAY!


Olimme perjantaina työ- ja lasten päiväkoti-viikon päätteeksi kaikki raittiin ilman tarpeessa. Läksimme päivällisen jälkeen Tapiolan asukaspuistoon leikkimään. Tyypillä oli (yllätys yllätys) mielessä päästä heittämään koripalloa ja Neidillä puolestaan kiinnostuksen kohteena hiekkakakkuleikit.

Ehdittiin reilun tunnin verran touhuilla, kun huomasin että läheisellä ruohikkokentällä alkoi tapahtua mielenkiintoisia. Kolme autoa, kolme koria ja kolme hillittömän isoa värikästä kangasta levitettiin nurmikoille. Kun puhaltimet alkoivat hurruttaa, tajusimme aviomiehen kanssa, että kuumailmapallo-lentojahan siinä valmisteltiin!
Pääsimmekin siis ihan vierestä lasten kanssa seuraamaan, miten pallot puhallettiin täyteen ilmaa ja pallot valmisteltiin lentokuntoon. Lapset olivat aivan innoissaan! Tyypin mielestä siisteintä ehdottomasti oli nähdä se iso liekki, jolla ilmaa lämmitettiin. Olisi kuulemma voinut palomies Sami käydä sen tarpeen tullen sammuttamassa. 

Olemme monta kertaa nähneet pallojen liitelevän taivaalla, mutta koskaan aikaisemmin emme ole nähneet pallojen valmistelua. Oli kyllä todella mahtava kokemus niin meidän, lasten kuin monien muidenkin paikallaolijoiden mielestä. Kyytiin en kyllä itse lähtisi, eikä onneksi aviomieskään. 

En ollut aiemmin tajunnut miten hiljaa tuollainen pallo voikaan lähteä liikkeelle. Se vain yksinkertaisesti nytkähti ja sitten nousi taivaalle. Ihan hipi-hiljaa.

"Travel light in life, 
take only what you need: 
a loving family,
good friends, 
simple pleasures, 
someone to love and someone to love you,
enough to eat, enough to wear,
and a little more than enough to drink,
for thirst is a dangerous thing."Up, Up and Away! 

1 kommentti:

Kiitos, kun kommentoit!