keskiviikko 17. elokuuta 2016

Uudella kirppiksellä: Naperiina ViherlaaksossaSain jo viime keväänä tietää, että Espoon Viherlaaksosta löytyy lastenvaatteiden second hand shop nimeltä Naperiina. Töihinpaluu kuitenkin on pitänyt allekirjoittaneen niin kiireisenä, että vasta nyt kesälomalla ehdin pyörähtää tänne ostoksille. Lastenvaatteiden lisäksi Naperiina myy myös naisten vaatteita, kenkiä ja laukkuja.


Naperiina ei toimi itsepalvelukirppiksenä, vaan tarjoaa myyjälle kaksi eri vaihtoehtoa: joko täyden palvelun provisiomyynnin tai merkkivaatteiden ostopalvelun. Provisiomyynnissä Naperiina hoitaa sekä hinnoittelun, että esillelaiton - myyjän tarvitsee vain tuoda vaatteet sovitusti myyntiin. Ostopalvelu-vaihtoehdossa Naperiina ostaa myytävät vaatteet ja tilittää ostosumman suoraan myyjälle. Jos myyjäpuoli innostaa, niin tarkempia tietoja voi kurkata täältä click click!
Ehdottomasti paras juttu Naperiinassa on se, että vaatteet on valmiiksi jaoteltu tyttöjen ja poikien osalta kokojen mukaan. On siis helppoa ja myös nopeaa käydä ostoksilla, kun voi kurkata vain etsimänsä kokojen osalta tarjonnan. Naperiinan Facebook-sivusto päivittyy myös aktiivisesti myyntiin tulevien tuotteiden osalta ja sieltä voi myös tiedustella, josko on etsimässä jotain tiettyä.


Lastenvaatteiden lisäksi valikoimaan kuuluvat myös lelut, kirjat, dvd:t sekä muut lastentarvikkeet, kuten esimerkiksi kantoreput ja hoitolaukut. Naperiinassa mahtuu hyvin liikkumaan rattaiden, jopa tupla-sellaisten kanssa. Pieni leikkipaikka ikkunan äärestä tarjoaa lapsille mukavan leikkihetken vanhemman ostoskierroksen ajaksi. 


Meillä on nyt sikäli lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden osalta mukava tilanne, että lähes kaikkea tarvittavaa löytyy.  Sen vuoksi onkin ollut kiva kiertää kirppiksillä, kun ei ole ollut mitään ehdottoman tarpeellista, mitä pitäisi löytää. Tosin Tyypille on ollut etsinnässä nippu uusia college-housuja, joita sitten löytyi iloiseksi yllätykseksi tosi edullisesti Prismasta

Kiersin maanantaina Sellossa vaatekaupoissa omaa vaatekaappiani ajatellen. Kyllä siinä vaan niin on käynyt, että vaatekauppojen ovh-hinnat tuntuvat tosi korkeilta, kun on tottunut tekemään ostoksia kirppishinnoin.  Itselleni löysinkin Naperiinasta tosi kivan Nanson mekon 4 eurolla. 

Kuvan laatu on aika heikko, koska kiireessä kuvasin ja välillä kävin hyssyttelemässä unten maille ylikierroksilla käyvää Neitiä. 

Neidillä käytän nyt aika paljon yhdistelmää sukkahousut + hamonen. Neidille siis löysin kaksin kappalein uusia hameita koossa 86 cm yhteensä 2,50 euron hintaan. Näiden lisäksi ostin vielä pussillisen pistorasian suojuksia 2,50 eurolla. Ne kun tuppaavat tekemään katoamistemppuja ainakin meidän kotona. 


Naperiinana etuna on ehdottomasti se, että vaatteet on valmiiksi jaoteltu kokojensa perusteella, mikä helpottaa ja nopeuttaa kiireistä ostoksilla kävijää. Viherlaakso on kivalla paikalla, parkkitilaa löytyy kadunvarresta ja tarvittaessa myös viereisen Alepan parkkikselta. Myös bussilla löytää perille. 

Siispä, kun seuraavan kerran olet lähdössä lastenvaateostoksille, kannattaa käydä kurkkaamassa löytyisikö Naperiinasta oikeaa kokoa. 

2 kommenttia:

  1. Kaunis mekkolöytö! Voi että kun mahtavia kirppareita teillä sielläpäin! Ei täällä tuollaisia lastenkirrpareita ole erikseen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huippukirppiksiä täällä kyllä on. :) Oma myyntiviikkoni itsepalvelukirpputori Akselissa on tulossa päätökseen ja siitäkin on tulossa postaus.

      Poista

Kiitos, kun kommentoit!