tiistai 30. elokuuta 2016

EDiT!! Myyjänä kirppiksellä: Itsepalvelukirpputori Akseli


Koska en näköjään osaa olla tekemättä mitään, otin loman ajaksi myyntipöydän Akselista -mainiosta itsepalvelukirpputorista. Myyntipöytä viikoksi (6 myyntipäivää) maksaa 44 euroa + 3,5% myyntiprovision. Alkaa olla aika kipurajoilla myyntipöydän hinnan suhteen, mutta toisaalta tässä paikassa myynti käy: 5 myyntipäivän jälkeen saldo on 212,20 euroa!

Olen aiemmin jo kirjoittanut myyjän näkökulmasta Akselista, pääset halutessasi lukemaan tuon postauksen täältä: click click!!

Kuva viime viikolta: aika moni juttu on löytänyt jo tiensä näistä uuteen kotiin!

Akselissa eräs parhaimpia ominaisuuksia myyjän näkökulmasta on se, että hintalappujen avulla on mahdollista seurata oman pöydän myyntiä reaaliaikaisesti Kirppari-Kallen sivuston avulla. Hintalaput voi laatia joko tietokoneella, jolloin myynnissä olevat tuotteet voi nimikoida tai kirjata hinnat ja nimet käsin, jolloin myydyt tuotteet kirjautuvat nimettöminä, mutta hintalapun numeron perusteella voi seurata mitä on myyty. 


Myyntipöydän ajatuksena on tietysti ollut hankkiutua eroon mahdollisimman hyvim kaikesta meille ylimääräisestä tavarasta. Myyntiin lähtikin sekava setti leluja, siistit ja myyntikuntoiset lasten pieneksi jääneet vaatteet ynnä sekalaista kodin irtainta. 

Kaappien siivous todella näköjään kannattaa sillä plussalla olen jo nyt noin 160 euroa! 


Koska olen joka aamu käynyt järjestelemässä pöytäni myyntikuntoon, olen myös kiertänyt aamuisin kirppiksen myyntipöydät. Ja palautellut vieraisiin pöytiin eksyneitä oman pöytäni tavaroita paikoilleen. Samalla olen tietysti saanut kirppistellä varmasti koko loppuvuoden edestä! Ja tehnyt myös kivoja löytöjä, mutta vain sellaisia, joille on jokin todellinen tarve.Neidille on muun muassa löytynyt uudet Reima Tec:in talvirukkaset hintaan 3,50 euroa sekä uudenveroiset henkselliset kurahousut eurolla. Neidille löytyi myös siistikuntoinen Barbie-hevostalli, joka on pakattu tarkasti piiloon odottamaan Neidin kasvamista isommaksi.

Jäljellä ovat vielä kaksi myyntipäivää. Näin ollen pöytään nro 202 on tulossa myös viimeisiksi myyntipäiviksi -50% alelaput. Myynti on jo nyt ylittänyt omat odotukseni, joten kaikki loput saisivat myös mieluusti mennä vielä alehinnoin kaupaksi.

EDiT!!
Myyntiviikko päätöksessään. Myyntiä kokonaisuutena 250,02 euroa eli kulujen jälkeen voittoa noin 233 euroa. Hyvin meni ja kaappien siivous kyllä kannatti. Pois vietävää jäi hyvin niukalti, vajaa muovilaatikollinen. Se, mikä on ikävää, on että kaksi pientä lasikippoa (yhteismyyntihinnaltaan 9 euroa) lähti ilmeisesti pitkäkyntisen matkaan, samoin muutama Lego-pussi lähti pöydästä liikkeelle eikä tarra-hälyttimistä huolimatta kirjautunut myydyksi. Siispä jos on hiemankin arvokkaammasta myytävästä jutusta kyse, suosittelen investoimaan 20 senttiä kunnolliseen hälyttimeen ja huomioimaan sen myyntihinnassa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!