lauantai 13. elokuuta 2016

Laulava SiP


"Tervehdys, Puh", Pöllö sanoi. "Oletko sinä juuttunut koloon?"
"En ollenkaan!" Puh vastasi. "Minä vain lepäilen."
Pöllö liiteli alas oksaltaan. "Puh", hän sanoi. "Sinä olet ehdottomasti juuttunut. Sinä olet sangen tiukkaan kiilautunut karhu."

Nalle Puh. Maailman ihanin satukarhu
💖


Hyvä ystäväni P tietää innostukseni Puh-karhuja kohtaan ja myös sen, että kerään meille erikokoisia Puheja. Tämä ylläolevassa kuvassa oleva karhu kotiutui meille viime vuoden lopulla, kun P bongasi sen olevan myynnissä Vekarakirppiksellä 5 euron hintaan.

Kaikki meille kotiutuvat karhut joutuvat samaan käsittelyyn: kokonsa puolesta pakastimeen viikoksi. Sitten pesukoneeseen 60 asteeseen ja lopuksi vielä melkein kolmen tunnin ajaksi pyörimään kuivausmummuun (-rumpuun) kuumaan ohjelmaan. Tyyppi oli välittömästi tämän karhun kotiutuessa sitä mieltä, että karhun kutsumanimeksi tulee SiP eli Super iso Puh (Tosi iso Puh kotiutui meille Hietsun kirppikseltä jo vuonna 2014 click click) ja SiP muuttaa hänen sänkyynsä nukkumaan.


Ja tähän asti SiP nukkuikin Tyypin sängyssä. Kunnes viime maanantaina nukkumaanmenoajan koittaessa Tyyppi ilmoitti, että SiP:n pitää muuttaa Neidin huoneeseen Puh-sohvalle. Tyyppi ei kuulemma voi enää nukkua,  koska SiP laulaa hänelle öisin Fröbelin Palikoiden Viittä ilmapalloa ja Tyyppi aina herää siihen.

Oli naurussa pitelemistä, kun Tyyppi raahasi karhun Puh-sohvalle ja ilmoitti, että jatkossa SiP voi pitää Neitiä hereillä laulullaan.


Mielikuvituskaverit ja leikit ovat ehdottomasti ok. Mutta aloin miettiä, josko SiP ihan oikeasti on öisin laulanut ja pitänyt Tyyppiä hereillä. Ja kieltämättä ihan pikkuisen nousivat niskakarvat pystyyn. Etenkin kun Neidillä kestää nykyään nukahtaminen 2-2,5 tuntia. Ehkä SiP laulaakin nyt Neidille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!