tiistai 2. elokuuta 2016

22.2.16: Pieniä päteviä löytöjä


ARVONTAAN OSALLISTUMISAIKA ON PÄÄTTYNYT!

Postailen monesti tekemiäni kirppis- tai Kierrätyskeskuslöytöjä blogin Facebook-sivustolle. Käyn yleensä viikottain piipahtamassa Kierrätyskeskuksen Nihtisillan tavaratalossa, joka sijaitsee varsin lähellä. Kirppiskierrokselle esimerkiksi Akseliin, päädyn puolestaan kerran tai kaksi kuukaudessa. Kirppiskierros vie enemmän aikaa, Nihtisillan Kierrätyskeskus puolestaan on jo niin tuttu, että kierrän sen nopeasti ja itselleni tutulla kaavalla.

Kierrätyskeskuksesta olen tehnyt hyviä löytöjä muutamalla eurolla. Parhaimpiin löytyihin kuuluu ehdottomasti pallorauta, joka oli etsinnässä Tyypin vesimeloni-aiheista synttärikakkua varten. Pallorauta löytyi tuolloin 40 sentin hintaan. Neidille löytyi joululahjaksi My Little Pony-paketti 4,50 euron hintaan (pony-prokkispostaus löytyy täältä: click click) ja Tyypille se aivan ihana Nalle Puh-näyttämökirja (click click) 50 sentin hintaan. Viimeisimpiä löytyöjä ovat olleet Hiirenloukku-lautapeli 3 eurolla ja iso pöntöllinen Duplo Primoja 5 eurolla! Neiti sai myös pari viikkoa sitten Mattelin Piippolan Vaari-äänilelun, joka paristoineen kustansi kokonaisen euron.

Näiden lisäksi meille on kotiutunut muun muassa reipas määrä Fabuland- ja Kinder-hahmoja yhteensä 2,50 euron hintaan. Ne löysivät tiensä Mimmilään (äidinäidin luokse). Täydensin myös meidän hiekkalelu-varastoja noin kahdella eurolla ja nyt tuskin tarvitsee ensi kesää varten ostaa ainuttakaan lapparia tai ämpäriä lisää.


Ihan kaikkea en aina raaski ostaa. On kai käynyt selväksi, että kerään (lapsille...) niitä tietynlaisia Puh-karhuja? No, tuossa yläpuolella olevassa kuvassa oleva Puh jutteli minulle aika pitkään, mutta silti jätin sen hyllyyn! 

Näin tämän Puhin itseasiassa silloin, kun äitini ja minun kirppis-myyntiviikko päättyi ja kävin viemässä kaupaksi jäämättä jääneet tavarat Kierrätyskeskukseen. Ja olihan tuo Puh siellä vielä pari päivää myöhemmin. Ja silti jätin sen sinne. Toivottavasti Puh löysi lopulta hyvän uuden kodin!

Mutta kuulkaas, näin postauksen ja kuluvan helmikuun päätökseksi, päätin järjestää pitkästä aikaa teille lukijoille arvonnan. Tyyppi ja Neiti saavat toimia onnettaren apureina ja arpoa osallistuneiden kesken 2 kappaletta 15 euron lahjakortteja Kierrätyskeskukseen! Arvontaan voit osallistua sekä täällä blogissa, että blogin Facebook-sivustolla. Arvontaan on aikaa osallistua 7.3.2016 asti kommentoimalla vapaasti tähän postaukseen. Muista jättää sähköpostiosoitteesi!

Kuva: Heikki Kivijärvi / Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus

Lisätietoja lahjakortista löydät täältä: click click!! Lahjakortti ei valitettavasti toimi verkkokaupassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!