tiistai 16. elokuuta 2016

21.3.16: Lelut ojennukseen Neidin huoneessa


Vielä viimeinen osa toivepostauksesta eli siitä, miten meidän Neidin huoneessa lelut pysyvät ojennuksessa. Neidin huoneessa ei ihan hirveästi leluja olekaan, sillä Neidin kanssa leikitään useimmiten alakerrassa. Tai sitten Neiti tohottaa menemään isoveljen huoneessa, kun Tyyppi on pois kotoa. Mutta kyllä Neidinkin huoneesta leluja ja onneksi myös säilytystilaa löytyy.Yläkerrassa Neiti taitaa eniten leikkiä nukeilla ja pehmoleluilla. Niitä peitellään nukkumaan sänkyyn ja niitä myös hoivaillaan hellästi. Ja tietysti niitä kuljetetaan vaunuissa. Lisäksi toisinaan innostutaan rakentamaan Primoilla ja eräs suosikkilelu on myös tuo Fisher Pricen kassakone kolikkoineen. Vaaleanpunaiset säilytyslaatikot ovat myösIKEAsta.

Pinniksen toisesta päädystä löytyy Neidin pöytä, jolla on prinsessa-/pony-linna. Sillä leikitään paljon sekä isoveljen, että Neidin toimesta. Pöytä on IKEAsta, jo poistunut väri, mutta Mammut-mallistoa. Tuolikin on IKEAsta, Kritter-malli, mutta noin 10-15 vuotta vanha. IKEA-antiikkia. :)


Neidin huoneen vaatekaapit olivat todella pitkään eniten inhoamani asia tässä asunnossa. Jos tämä olisi oma, niin olisimme varmaankin repineet kaapit irti ja tilalle vaihtaneet liukuovikaapistot. Mutta, kun kyseessä on vuokra-asunto, niin nämä saavat kelvata. Ja inhoa lievensi, kun kuvitin ovet sekä liitutaulu-dc fixillä, että noilla suloisilla sisustustarroilla. Neidin huoneessakin on siis mukavasti kaappitilaa, mutta Neidin vaatteet on mekkoja lukuunottamatta sijoitettu Malm-lipaston laatikoihin. Neidin huoneen isossa vaatekaapissa ovat aviomiehen ripustimia vaativat vaatteet.


Puh-sohvan alta löytyy, mikäs muukaan, kuin Puh-aiheinen sängynaluslaatikko. Laatikossa ei taida olla tällä hetkellä mitään, ellei Neiti ole sinne käynyt jotain piilottamassa. Laatikon saa napsautettua lukkoon, joten sinne voisi periaatteessa tallettaa sellaisia leluja, joilla ei ihan vielä ole aika leikkiä.


Neidin huoneessa siis erittäin simppelit ja pikkulapsi-ystävälliset ratkaisut, kun lelulaatikot löytyvät lattialta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!