sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Synttärijuhlintaa


Jotenkin ihan uskomatonta, että Neiti täyttää vajaan viikon päästä 2 vuotta. Siis vastahan Neiti syntyi! Meidän pieni tahtopoliitikko, joka juuri sai vaa´alla rikki 11 kg rajan ja käyttää vaatteiden alaosissa kokoa 80-86 cm ja yläosissa jo pääsääntöisesti kokoa 86 cm.

Heinäkuukin on ollut ihan mielettömän kiireinen kuukausi. Ja jatkuukin sellaisena vielä seuraavat 11 päivää. Onneksi onnistuimme pistämään aikataulut yksiin, vaikkakin vähän lyhyellä aikataululla ja saatiin kummit toisten isovanhempien ja tädin ja sedän kanssa samaan aikaan juhlimaan.

Perjantaisen kaatosateen jälkeen saatiin nauttia sateettomasta säästä. Iltapäivällä jo paistoi aurinko siniseltä taivaalta! Kerrankin viikonloppuna.

Niinpä koko porukan voimin pistettiin grilli kuumaksi ja tarjoiltiin hodareita. Makeina herkkuina meillä oli valkosuklaalla kuorrutettuja popcorneja (kiitos vinkistä KT!), mini-korvapuusteja (Pågenin valmis-versioita) ja Tyypin tilauksesta vesimelonikakkua mansikoilla ja viinirypäleillä.

Juhlat olivat pienimuotoiset, mutta meillä ja toivottavasti myös vierailla oli todella hauskaa. Suunniteltua ohjelmaa ei ollut kummemmin, fortuna-turnaus totetutettiin. Neiti oli saanut valita voittajalle lahjaksi karkkipussin ja kaikki osallistujat palkittiin. Leikkimieliseksi tarkoitettu turnaus sai kyllä mukaan osin hyvinkin vakavailmeisiä pelaajia ja voitosta taisteltiin tosissaan. 


Neiti sai ihania synttärilahjoja! Mummulta ja vaarilta toivotaan useimmiten jotain käytännöllistä ja tänä vuonna lahjapaketista paljastui Vikingin välikausilenkkarit tulevaa syksyä varten. Tuntuu aivan omituiselta, että kahden viikon päästä tämä Neiti aloittaa päiväkodissa. 

Viking Ludo Mid GTX 59,90 €
Luulen, että Neidillä on monien pienten tyttöjen tapaan sisäänrakennettuna prinsessa-innostus, joka nyt kummeiltaan saatujen Legojen ja Duplojen myötä selkeästi aktivoitui. Duplojen lisäksi Neiti tosiaan leikkii paljonkin Legoilla, joten nämä kaksi settiä sopivat vallan mainiosti yhteen. Ensi perjantaina meidän Neiti täyttää 2 vuotta. 

Hän on elämäniloinen, reipas, oma-aloitteinen ja äärimmäisen suloinen. Paikoitellen hyvin voimakastahtoinen ja omapäinen, pieni maanjäristyksen ja tulivuoren sekoitus. Äärimmäisen rakas ja kallisarvoinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!