lauantai 30. heinäkuuta 2016

3.10.15: Poutapilviä ruoka-aikaan


Viime vuonna monessa lapsiperhe-blogissa esiteltiin KC Design-merkin silikonisia tabletteja. Tykästyin jo silloin tähän poutapilven muotoiseen tablettiin, mutta meillä oli tuolloin ruokapöydällä toimivaksi todettu ja testattu vahakankainen pöytäliina. Ja kappale-hinta kyllä hirvitti silloin ja hirvitti kieltämättä vieläkin. Minä kun pyrin tekemään hankinnat ensisijaisesti kirppiksiltä tai ainakin kirppis-hinnoin.

Neiti on pöydän päässä istuessaan sitä mieltä, että pöytäliinat ovat täydellisen turhia. Ja niiden ainoa olemassaolon tarkoitus on se, että hän voi kiskoa ne pöydältä alas. Niinpä pöytäliina on otettu pois ruokapöydältä jo aikapäiviä sitten.

Pöydän pinta kuitenkin kärsii lasten paukuttaessa haarukoita, lusikoita ja mukeja sitä vasten, eli jotain oli keksittävä. Pöytä on ostettu jo vuonna 2006 Iskusta ja hinta silloin oli 490 euroa. Hinta-laatusuhde on kyllä ollut aivan uskomattoman hyvä. Pöytä on juuri sopivan kokoinen mahduttaakseen meidän nelihenkisen perheen syömään samaan aikaan.

Googlailin tuon haluamani pilven ja kyseessä on siis KC Design Moln-niminen silikonista valmistettu tabletti. Verkkokauppa MaxPlayn valikoimassa pilviä oli tarjolla edullisimmin, 14 euron kappalehintaan. Neljä poutapilveä postikuluineen kustansi 61,90 euroa. Onhan se kyllä oikeasti aika tuntuva hinta ruokailualustoista.

Toimitus verkkokaupasta oli kuitenkin super-nopea! Tilauksen tein lauantaina illalla ja sunnuntaina sähköpostiin tupsahti paketin seurantakoodit. Tiistaina illalla uudet tabletit olivatkin jo ruokapöydällä. Tabletit eivät värjäydy ja ne on helppo pitää puhtaana. Meidän Neidin mielipuuhaa kun on kaataa nokkamukista muutama pisara maitoa ja levittää ne käsillä pitkin pöytää (tablettia).


Tyypin ja Neidin mielestä tabletit ovat parhaat, mihinkäs muuhun, kuin leikkiin. Suosikki tuntuu tällä hetkellä olevan se, että Neiti rullaa oman tablettinsa, tiputtaa sen lattialle ja Tyyppi syöksyy puolesta välistä eteistä tai keittiötä nappaamaan tabletin kiinni. Jos pilvi ehtii lattialle asti, Neiti saa pisteen. Jos Tyyppi nappaa kopin, Tyyppi saa pisteen. Gotta love my kids.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!