sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

14.12.15: Kirje Joulupukille


Kirjoitimme yhdessä Tyypin kanssa kirjeen Joulupukille jo marraskuun loppupuolella. Tämä sen vuoksi, että Tyypillä oli syntymäpäivä tulossa ja oli hyvä saada mahdolliset lahjatoiveet hyvissä ajoin ylös. Tyyppi on kuitenkin ihanan pihalla vielä siitä mikä Joulupukki oikeastaan on ja olen siitä kyllä todella iloinen.

Kävimme asiaa hieman keskustellen läpi ja kerroin, että Joulupukilta voisi toivoa jotakin. Ensimmäisenä Tyyppi olisi halunnut toivoa Joulupukin hoitamaan häntä ja pikkusiskoa. Äiti ei vissiin hoida hommaa riittävän tehokkaasti.

Kun Tyyppi tajusi, että Joulupukilta voisi toivoa jotain lelua, ilmoitti hän samantien toivovansa kissaa. Sellaista harmaaraidallista kissaa, jolla on vaaleanpunainen rusetti kaulassa. Sellainen, jota hän sai silittää Sellon BR-Lelukaupan ulkopuolella. Ja Neiti puolestaan toivoo (Tyypin mukaan) pupua. Sellaista ruskeaa pupua, jota Tyyppi ja Neiti saivat silittää ja joka pomppi samaisen lelukaupan ulkopuolella.

Kuvat lainattu täältä pupu -) click click ja kissa -) click click!!

Kissa ja pupu ovat tulossa joululahjoiksi mummulta ja vaarilta. Lahjoiksi Tyyppi toivoi myös roskisautoa (tuli synttärilahjaksi enolta) ja rekka-autoa (tuli synttärilahjaksi kummisedältä). Kuorma-auto ja sementtiauto ovat toivomuslistalla ja ilmeisesti Mimmi-mummi on näiden(kin) suhteen kunnostautunut.

Kävi nimittäin niin, että kirje Korvatunturille oli jo lähetetty ja kävimme Tyypin kanssa Lidl:ssä ostoksilla. Tyyppi hyvin harvoin pyytää yhtään mitään, etenkään lelu-rintamalla. Lidl:ssä oli tuona torstaina tullut myyntiin puiset lelut ja muun muassa nämä junasetit. Tyyppi todella ihastui tähän siniseen settiin ja katsoi kyllä äitiä sellaisilla koiranpennun silmillä, että todella tiukkaa teki sanoa ei.


Onni onnettomuudessa: Mimmi-mummi ei ollut ehtinyt vielä joululahja-ostoksille, joten kipin kapin pika-pikaa lähetin Mimmille viestiä koskien tätä settiä ja noin tuntia myöhemmin tuli viesti, että sininen setti on ostoskärryssä ja löytää näin tiensä Joulupukin säkkiin. :) Ja Mimmi-mummi myös viestitti, että ei ole tarpeen ostaa Tyypille lisäauto-settiäkään, jossa juuri nuo listassa toivotut sementti- ja kuorma-autot. Tyypille kerroin, että tonttuja liikkuu sen verran paljon joulukuun aikana, että josko hän tuota settiä tosissaan toivoo, niin eiköhän siitä tieto Joulupukille kulkeudu.

Meiltä Tyyppi saa joululahjaksi Kierrätyskeskuksesta taannoin löytämäni Nalle Puh ja Tuulinen päivä-näyttämökirjan (hinta 0,50 euroa).


Tämä kirja on ehdottomasti yksi parhaita kirppislöytöjä! 

Selatessani kirjaa läpi odotin koko ajan löytäväni syyn sille, miksi hintalapussa oli niin pieni hinta. Ja aukeama kerrallaan totesin ettei kirjassa ole todellakaan mitään moitittavaa!! Kaikki ulotteiset-kuvat ja jopa nuo vedettävät ja siten liikkuvat kuvat ovat virheettömiä. Tyypin lempisatu tällä hetkellä on juuri tämä Tuulinen päivä ja etenkin se, missä kohdin tuulinen päivä muuttuu tuuliseksi yöksi, joten uskoisin tämän lahjan olevan oikein hyvä. :) Kuten eräs ystäväni viikonloppuna totesi: vähän harmittaa antaa kaikki kiitokset onnistuneista lahjoista Joulupukille.

Tyyppi esitti myös toivomukset Neidin puolesta. Pomppivan pupun lisäksi Neiti haluaisi saada prinsessa-juttuja, koska Tyypin mukaan kaikki tytöt tykkäävät prinsessa-jutuista. Tyyppi toivoi jo Turkin-matkan tuliaisina Neidille prinsessa-juttuja ja silloinhan Neiti sai vaaleanpunaiseen prinsessa-linnaan Mimmi-mummin avustuksella 4 uutta prinsessaa. Meiltä Neiti saa nuo äidin tuunaamat My Little Ponyt (tuunaus-postaus täällä click click!!) ja nukensängyn. 

Vissiin Neidin paketteihin on päätymässä lähipiirin toimesta reippaasti muitakin, voinko käyttää termiä tyttö-leluja, vaikka puolestani saavat pojatkin vauvanukeilla ja prinsessa-leluilla leikkiä.


Meillä ei olla kovin sukupuoli-neutraaleja ainakaan tämän vuoden joululahjojen suhteen. :)Pakko vielä kertoa tähän lopuksi, että Tyyppi on jättänyt päiväunet nyt viime viikon aikana pois. Hän lepäilee omassa huoneessaan tunnin verran eli menee samoihin aikoihin "päikkäreille" pikkusiskon kanssa. Tänään käytin tuon tunnin tehokkaasti ja paketoin muun muassa kerhotätien pienet joulumuistiaiset ja muutaman muun lahjan. Kävin hakemassa Tyypin alakertaan ja enkös vaan ollutkin jättänyt joululahja-kaapin oven sepposen selälleen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!