keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

13.9.15: Meidän lauantai


7.52: Herään ja takana on super-hyvät yöunet. Lapset ovat yökylässä mummulassa, joten hetkeksi voi vielä kellahtaa unten maille. Vietimme illalla aviomiehen kanssa tuplatreffi-iltaa hauskassa seurassa hyvän ruoan ja stand up-keikan merkeissä. Jatkot eivät enää tässä iässä ole yhtä kutsuvia, kuin oma tyyny ja sänky, joten kotiuduimme hyvissä ajoin.

9.04: Kuppi kahvia ja mahtava tilaisuus imuroida koko yläkerta ilman taaperon tai leikki-ikäisen samanaikaista viihdyttämistä. Ehdin myös pyyhkiä pölyt sekä laittaa koneellisen pyykkiä pyörimään. On ihan super-tehokas olo! Siivoaminen on ihanaa, kun tehdyn työn tulos on aina heti nähtävissä. Siivoaminen kahden pienen apurin kanssa on sitten hieman... haastavampaa.


10.17: Aamupalaa ja yksi jakso Orange Is The New Black-sarjaa. Luonnostelen samalla ”Arvotaan, arvotaan”-postauksen. Jos et vielä ole osallistunut arvontaan, voit tehdä sen tästä click click!

11.24: Autolla Selloon. Olen sopinut lounastreffit ystäväni kanssa pitkästä aikaa. Parhaat ystävät ovat sellaisia, että vaikka tapaamisten välissä olisi vuosi tai puolitoista, niin olemme välittömästi aina samalla aaltopituudella. Kaksi tuntia hujahtaa hetkessä.

14.08: Nopea pyörähdys Prismassa (muistan ostaa uuniin uuden lampun) ja kodin kautta mummulaan syömään ja hakemaan lapset. Aviomies on ehtinyt imuroida ja tuulettaa koko alakerran. Ihanaa, kun koti on kerrankin siisti!

15.03: Neiti on juuri herännyt päiväunilta ja on hieman itkuinen. Vasemmalla ylhäällä poskihampaan toinen reuna on tullut jo aiemmin läpi ja nyt toinen puoli verestää selvästi. Annos Buranaa ja 20 minuutia myöhemmin Neiti on oma hyväntuulinen itsensä. Tyypillä on ollut ikävä ja 15 minuuttia meneekin sylissä. Neidillekin maistuu iso annos ruokaa (perunaa, lihapullia ja porkkanaa). Jäämme touhuilemaan mummulaan iltapalaan asti.

17.55: Neiti on hieman huonotuulinen ja syykin selviää pian: annos puuroa (dl maitoa, 2 dl hiutaleita, prk marjasosetta) uppoaa hetkessä viimeistä lusikallista myöten. Onkohan Neidillä kasvupyrähdys?

18.20: Lähdemme mummulasta kotiin. Kotona Tyyppi ja isi pelaavat kierroksen Kanin loikka-peliä. Yks kaks yllättäen Neiti nousee keskeltä lattiaa seisomaan! Pelmahtaa pepulleen ja nousee uudestaan seisomaan. Aplodit saavat Neidin nousemaan pystyyn monta kertaa ja taputtamaan itsekin. Nyt ei taida mennä enää montaa päivää siihen, että Neiti ottaa ensimmäiset askeleensa.


19.10: Neidin kanssa iltapesulle ja nukkumispuuhiin. Viikkaan pyykit kylpyhuoneesta ja napsautan saunan päälle. Tyyppi ja isi hoitavat iltatoimet ja Tyyppikin menee nukkumaan.

19.57: Molemmat lapset ovat unten mailla -) saunaan! Yksi päivä taas paketissa. Sovitaan, että aamulla mennään käymään Haukilahden rannassa.

21.22: Toinen jakso Orange:a, iltapalaa, muutama kierros Candy Crush-peliä, pari lukua Harry Potteria.

23.03: Lights out. Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!