lauantai 30. heinäkuuta 2016

10.11.15: Uutta Neidin vaatekaapissa!


Pari viikkoa sitten ystäväni Mia tiedusteli josko Neidin vaatekaapissa olisi tarvetta ja tilaa uusille vaatteille.
Olemme Mian kanssa molemmat ahkeria kirppistelijöitä ja suosimme käytettyä. Meillä on saman ikäiset lapset ja sattumalta tytöillämme on sama etunimi. Tosin siinä missä Neiti on meillä kuopus, on Mian tyttö esikoinen ja siinä missä meillä Tyyppi on esikoinen, on Mian poika kuopus. Näin ollen, kun Mian tytön vaatekaapista jää ihanuuksia pieneksi, olen etulyöntiasemassa täydentämään Neidin vaatekaappia.


Neidin vaatekaappi sai siis vastikään 3 kassillista uusia vaatteita.

Kuten Tyypillä, tykkään myös Neidillä käyttää mahdollisimman mukavia vaatteita, joissa on helppo tohottaa menemään. Niinpä meillä ei ole käytössä tiukkoja tai "ahtaita" vaatteita, vaan ennemmin suosin pehmeää college-materiaalia ja joustavaa trikoota. Vaatteet ovat meillä aina käyttövaatteita, eli sekä vaatteilla että lapsilla on lupa likaantua ja tahriintua.Neidin liikkumistavassa tapahtui kuluneena viikonloppuna merkittävä muutos. Hän ei liiku enää pääsääntöisesti nelivetona, vaan nyt meillä tepastelee täällä Neiti 1v 3kk pääsääntöisesti kahdella jalalla. Olen ihan suunnattoman ylpeä meidän vauhdilla isoksi kasvavasta Neidistä! 

Ja iloinen tietysti, koska nyt päästään vihdoinkin käyttämään vaatekaapin kasvanutta mekkoarsenaalia. Pääasiassa Neidin vaatekaappi täydentyi nyt kokonumeroilla 86 ja 92 cm, joten jonkin aikaa odotellaan muiden vaatteiden käyttöönottoa. Tirppana-Neiti kun käyttää edelleen housuissa pääasiassa kokoa 74 cm, bodyt ovat kokoa 80 cm. Mutta mekoissa ja tunikoissa koko 92 cm käy jo vallan mainiosti, kuten alta näkyy! Tuo tupsupipo oli piste ii:n päälle ja nyt odotellaan riittävän vilpoisia ja kirpakoita ulkoilukelejä.


Neiti sai Mialta jo aikaisemmin aivan ihanan violetin sävyisen villakangastakin, joka on tänä talvena juuri sopiva. Nyt takkikokoelma täydentyi myös tumman pinkillä kevyt-toppatakilla sekä violetilla pehmoisella fleece-takilla. Lisäksi Neiti kaksi haalaria (Jonathan vk-haalari 86 cm ja Remun talvihaalari koko 80 cm) ja Rukan sadevaatteet (koossa 80 cm). TiP (Tosi iso Puh) kuulemma voisi hyvin lähteä meidän kanssa lätäkköretkelle ja lainata Neidin uusia kuravaatteita.


Neidille ei ole todennäköisesti tarpeen hankkia uusia vaatteita pariin vuoteen, sen verran kivasti vaatevarasto päivittyi.

Kiitokseksi vaatepaketista veimme pussillisen Snickers-patukoita ja Coca-Cola Zeroa. Tällä kertaa Neidin vaatekaappiin ei siis tullutkaan kirppislöytöjä, vaan jotain paljon parempaa. Kiitos Mia!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!