maanantai 24. elokuuta 2015

Tyypin kanssa Akselissa

Perjantaina otimme Tyypin kanssa hieman yhteistä aikaa ja jätimme isin ja pikkusiskon keskenään kotiin. Kävimme viemässä turvakaukalon sovitusti uudelle omistajalleen, käytiin syömässä jäätelöt ja ruokaukaupassa. Ihan sellaisia perusjuttuja, mitä jokaiseen arkeen kuuluu. Mutta oli kiva tehdä niitä Tyypin kanssa kaksistaan. :) 

Meillä on Neidin kanssa viikossa yhteistä kaksinkeskistä aikaa Tyypin kerhoilujen aikana. Ja Tyyppihän kerhoilee nykyään kolme kertaa kolme tuntia viikossa. Sen vuoksi on ihanaa, että saan välillä omia Tyypinkin ihan kokonaan itselleni. Samalla tavalla on tärkeää, että isi saa viettää aikaa lasten kanssa. Etenkin kun isi viettää nyt päivästä monta tuntia työpöydän äärestä, on hyvä, että saadaan järjestettyä välillä molemmille lapsille ihan omia hetkiä äidin tai isin kanssa. 

Mutta siis ruokakaupassa käynnin jälkeen ehdotin Tyypille, josko piipahtaisimme vielä "Vexin kirppiksellä" eli meille tutussa Akselissa. Tyypin kanssa on mukava kiertää kirppiksillä, sillä yleensä kärsivällisyyttä riittää ja jos ei, niin otan lahjonnan käyttöön: Netflix ja Yle Areena, Jake ja merirosvot tai Oiva nalle. :)

Ja Oiva Nallen-dvd (1,50 €) päätyikin ensimmäisenä ostoskärryyn. Tyyppi tuli niin iloiseksi, kun löytyi juuri se dvd, jossa Oiva pelaa Sintin kanssa koripalloa. Puuha-Pete on myös alkanut kiinnostaa, joten kun eräästä pöydästä löytyi Duplo-versio Puuha-Petestä yhdessä Hyrren(?) kanssa hintaan 3,50 euroa, niin sekin löysi erittäin nopeasti tiensä ostoskärryyn. Ja maksun jälkeen Tyypin tärkeiden asioiden laukkuun. 


Nalle Puh pitää meidän taloudessa edelleen pintansa, joten Tyypille kotiutettiin uudet aamupala-/iltapala-astiat eurolla. Täytyy pitää silmällä, josko näitä löytyisi toinenkin setti Neitiä ajatellen. 


Neiti on tällä hetkellä hassussa koossa. Koon 74 cm bodyt ovat pieniä, housut koossa 74 cm ovat juuri sopivia ja koon 80 cm bodyt sopivia. Sen vuoksi tähyilenkin aina sekä Neidille, että Tyypille vastaantulevia vaatteita, mutta tällä hetkellä molempien vaatekaapeista löytyy kaikkea tarvittavaa. Mutta hyvät tilaisuudet täytyy toki aina hyödyntää. 

Sukkikset koossa 80 cm.
Bodyt raidallinen 86 cm ja muut 80 cm.
Kerrankin hieman vaaleanpunaisen eri sävyjä. :) 

Olen itse tykästynyt aika paljon Espritin vaatteisiin ja tuntuu siltä, että ne istuvat päällänikin mukavasti. Voitte arvata, kun löysin eräästä -50% hintalapulla varustetusta pöydästä aivan iskemättömän hyväkuntoisia EDC Esprit-farkkuja koossa 27/30, niin raahasin kaikki kolme paria (eikös housuista puhuta pareina...?) sovituskoppiin. Ja kaikki housut kotiutin! Kaikki yhteensä 3,25 euroa... 

Valkoinen lyhythihainen tunika 2,50 euroa.
Fiilis on yllättäen aika hyvä, kun on omaa vaatekaappia saanut uusittua erittäin edullisesti. Ja kyllähän nuo pienemmät vaatekoot piristävät mielialaa. :)

Jee!!


ps. Teinpähän Neidille erään nappilöydön, mutta postaan siitä erikseen. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!