lauantai 22. elokuuta 2015

Tärkeiden asioiden laukku

Torstaina aamulla meillä oli piiiiiiitkän tauon jälkeen (jotkut onnekkaat viettivät kesälomaa ihanan aurinkoisessa Espanjassa ;)) leikkitreffit M:n, N:n ja O:n kanssa. Tuntuu siltä, että muksut, etenkin O oli kasvanut ihan hirmuisesti ja hänestä on, jos mahdollista, tullut entistä hurmaavampi nappisilmä. N puolestaan vei Tyypin samantien mennessään ja ihan kuin ei pientäkään taukoa olisi ollut leikkitreffien välillä. 

Shooting hoops!
Vauhdilla!

Isommat painelee menemään, niin pienemmät pitävät toisilleen seuraa. :)
Ihanat tytöt.
Saimme aivan mielettömän ihania tuliaisia! 

Tyyppi, joka fanittaa Jakea ja Mikä-Mikä maan merirosvoja huolella, sai "tärkeiden asioiden laukun". Heti kotona Tyyppi asetteli laukkuun tärkeitä asioita, eli golfpallon, puupalikan, puisen nopan ja tietysti Skeitti-Jaken. Laukku on tietysti ollut mukana päiväunilla sekä eilen Tyypin ja isin illan rantaretkellä ja tänään ruokakaupassa. Aika polleana Tyyppi kävelee laukun kanssa. :) 


Laukusta löytyi lisäksi erittäin mieluinen t-paita. Joka tietysti puettiin heti perjantaina aamulla päälle kerhoon. 


Neiti sai tuliaisiksi paljon vaaleanpunaista ja aihepiiriltään Prinsessa Ruususta. Kuinkas muuten. :) 


Prinsessa Ruususen taikasauva.
Ja se Neidin suloisin tuliainen: 


Puh on Puh etenkin pinkissä glitterissä kieriteltynä. ps. Tyyppi sai lisäksi hauskan Puh-aiheisen tarrakirjan ja Neiti Ruusus-aiheisen värityskirjan, jonka värittämisen Neidin äiti aloitti. Värityskirjojen värittäminenhän taitaa nyt olla muoti-ilmiö aikuisten keskuudessa? :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!