maanantai 17. elokuuta 2015

Neiti Maanjäristys

EDiT!!
Otsikko muutettu.

Neiti on leikeissään hyvin paljon rauhallisempi ja kärsivällisempi, kuin isoveljensä. 
Siinä missä Tyyppi tohottaa pää kolmantena jalkana menemään joka suuntaan leikeissään, saattaa Neiti istua puolikin tuntia paikoillaan mieluisan leikin parissa. Tänään Tyyppi suuntasi isin kanssa käymään parturissa ja me tytöt rakentelimme Neidille ensimmäisen "nukkekodin". Puolisen tuntia Neiti jaksoi tällä leikkiä. Yksitellen ukkeleita ovesta sisään, ovi auki, ovi kiinni, ukkelit ulos ja uudestaan. Ja uudestaan. Kunnes lopulta oli oli maanjäristyksen aika. :)

Palikat on ostettu Hietsumarketista vuonna 2013. Tuolloin selvittelin, että palikat ovat kotoisin Etelä-Koreasta. Arkussa oli lisäksi Salama- ja Salli-duploautot sekä muutamia Megablocks-palikoita. Näillä palikoilla olemme rakennelleet monta monituista kertaa Tyypin kanssa niin parkkihalleja, kuin autopesuloitakin. Ja nyt Neidin kanssa näköjään nukketaloja. 

Hietsukirppikseltä -13 / 15 euroa
Kävimme aviomiehen loman aikaan eräänä aamuna pyörähtämässä Hietsun kirppiksellä ja teimme myös hyvin nopean pistäytymisen Hietsumarketissa. Tuolloin paikka oli kyllä aika vastenmielisen oloinen. Nyt paikka mainostaa uudistuneilla myyntipaikoilla ja remontoiduilla tiloilla, joten toivottavasti tiloista on tullut avarampia ja myyntihenkisempiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!