torstai 27. elokuuta 2015

Kolmatta linjaa

Saimme viime lauantaina aviomiehen kanssa vähän yhteistä aikaa. Olimme sopineet, että lapset menevät mummulaan aamupäiväksi ja päikkäreiden ajaksi ja meidän oli tarkoitus mennä aviomehen kanssa Mustikkamaalle Seikkailupuisto Korkeeseen kiipeilemään. Sää oli mitä aurinkoisin ja onneksi tajusin soittaa paikan päälle ja tiedustella onko kiipeilypaikassa ruuhkaa. No, olihan siellä: kuulemma kolme polttariporukkaa ja suositus ehdottomasti tulla jonain toisena päivänä jos mahdollista. Kuulemma arki-iltapäivät ovat hyviä.

Päätimme tehdä kaksistaan jotain sellaista, mitä ei olla aikaisemmin tehty. Joten otettiin auto alle ja suunnattiin lounaalle Kallioon Döner Harjuun. Aviomies oli kuullut tästä paikasta kehuja jo useammaltakin suunnalta, joten oli kiva päästä testaamaan oliko paikka maineensa veroinen.


Super-makee miljöö ja simppeli ruokalista.
Ja ruoka... Oma valintani oli chili & kana-leipä, miehellä yrtti-lammaslautanen.
NAM!!

Koska olimme Kalliossa ja ulkona oli mitä upein aurinkoinen ilma, niin päätimme vähän palloilla linjojen suuntaan. Kolmannella linjalla (tarkemmin ottaen Kolmas linja 28) oli pakko piipahtaa hetkeksi sisätiloihin, sillä bongasin (minkäpäs muunkaan) kirpparin. :) 

"Mä kolmatta linjaa takaisin, kuljen kerran..."
Tykkäsin kovasti Zirpparin tunnelmasta. Ja ihan mielettömän mukavaa henkilökuntaa!
Juuri sellainen kirppis, minkä kuvittelin (toivoin!) Kalliosta tuona päivänä löytäväni. 

Toisin kuin yleensä, en tehnyt tällä kertaa itselleni löytöjä yhden yhtä. Kokeilin yhtä tosi kivaa 6uuden euron hintaista talvitakkia, mutta se olisi vaatinut pesulakäytön (väh. 36 euroa) ja koska tällä hetkellä ei talvitakille kuitenkaan ole tarvetta, niin takki jäi rekkiin. 

Mutta aviomies löysi ensimmäistä kertaa itselleen jotain käytettynä!

 

Jack & Jones-huppari, uudenveroisessa kunnossa. Hintaa hupparilla kokonainen euro.
T-paita, uusi, alkuperäinen hintalappu kiinni: hintaa kaksi euroa. 
Jep jep.

Tälle kirppikselle on pakko suunnata uudestaan.
Ja suunnatkaahan tekin jos oikealle linjalle satutte!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!