maanantai 27. heinäkuuta 2015

Ostoksilla Nihtisillan Kierrätyskeskuksessa

Kierrätyskeskuksen Nihtisillan tavaratalo sijaitsee varsin lähellä meitä. 
Olenkin käynyt kiertämässä tätä paikkaa usein ja monesti myös tehnyt sieltä kivoja löytöjä. Tänään kävimme koko perheen voimin kiertelemässä ja etsimässä uutta (vanhaa) dvd-soitinta. 

 

Tyyppi sai viedä myös kierrätettäväksi muutaman valitsemansa lelun. Möhköfantti-pehmolelu ja Nalle Puh-lelu lähtivät etsimään uusia koteja. Kierrättäminen on kivaa. 

  

Aiemmin mainitsemani Plan B-mallisto miellyttää kyllä silmää. Tuo pinkki-sävyinen keinutuoli ja nuo vaaleanpunaiset tuolit ja pöytä. Harmi vain, että hintataso näillä tuotteilla ei ole ihan sellainen, että hoitovapaalla olevan äidin lompakko niihin taipuisi. Plan B-mallistosta ei saa alennusta opiskelija- tai kanta-asiakaskorteilla. 

 

Neiti viihtyy nykyään taas mainiosti Manducan kyydissä. Ei älyttömän pitkiä aikoja, koska välillä Neidillä on hirmuinen kiire päästä liikkeelle omin keinoin. Mutta tänään rakkauspakkaus viihtyi tunnin äidin sylissä. 


Tällaiseen törmättiin tänään. Tietääkö joku mikä tämä Raakku-Vaakku on? Keinulauta? Hintalappu puuttui ja koska ei selvinnyt mikä tämä oikeasti on, niin en myöskään hintaa tullut tiedustelleeksi. 

 

Josko jossain vaiheessa ostamme ihan oman asunnon, niin miltä näyttäisi tällainen boordi? Tapettirullia löytyi rakennustarvikepuolelta reilusti, yksittäisiä kokonaisia rullia. Remonttien ylijäämiä varmaan aika monet. :) Myös laattoja löytyi monen monta vaihtoehtoa, myös avaamattomia paketteja. 

 

Tyyppi on innostunut roskien viemisestä jäteastioihin sekä kierrättämisestä. Meillä kierrätetään biojätteet, paperit, pahvit ja kartongit, lasit ja metallit. Odottelen innolla ensi vuonna alkavaa muovijätteiden kierrätystä. Niinpä Kierrätyskeskuksesta kotiutettiin 2 eurolla Tyypin huoneeseen oma roskis ja nyt Tyyppi odottaa kovasti, että ensimmäinen roskapussi tulee täyteen ja hän saa viedä sen ihan itse roskakatokseen. Ihanan pieniä ovat toisinaan lasten ilot. 

Prinsessoja sydämen-puolikkaissa. :) Muistipeli löytyi 50 sentillä. Pelin paketti oli sen verran kärsinyt, että Tyyppi sai sen jo laittaa roskapussiinsa. 


Lautapelikokoelma on kaivannut uudistusta ja tänään sitä saatiin 2 euroa maksavan "Missä lahjat Herra Hakkarainen?"-lautapelin myötä. Pelissä oli mukana kaikki osat (jes jes jes!) ja sekä pelinappuloina toimivat Hakkarais-herrat, että pakettiautot ja lahjapaketit ovat sööttejä. Huomenna toivottavasti Neidin nukkuessa päikkäreitään Tyyppiä pitempään, päästään pelaamaan koekierros. 


Hamahelmiä kaikissa mahdollisissa väreissä. :) Lisää kultarahoja merirosvojen aarrearkkuun! 


Ja viimeiseksi ensimmäisenä ostoskärryyn nostettu ostos! Mielestäni tämä on super-ihana. Hintaa oli 10 euroa, eli yli oman normi-5 euron-ostosrajani, mutta tämä nyt vain oli sellainen, joka halusi tulla meidän keittiöön. Laatikosto on tehty massiivipuusta ja onkin sen painoinen. Mitoiltaan laatikosto on noin 35 x 26 cm. Kerrankin löytö äidille!!


Ostoksiin kului rahaa ~15 euroa. Kuittiin tulostuu myös kiinnostava tieto siitä kuinka paljon kiinteitä luonnonvaroja tehdyt ostokset säästivät. Vaikka tuotteilla ei olekaan vaihto- eikä palautusoikeutta, niin osalla huolletuista elektroniikka-laitteista on lyhyt takuuaika voimassa.

Onko Nihtisillan tavaratalo jo tuttu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!