torstai 23. heinäkuuta 2015

Neidille nostalginen syntymäpäivälahja

Nyt on taloudessa sitten taapero ja leikki-ikäinen. Vauvavuosi on jäänyt taakse ja uusi elämänvaihe uusine kuvioineen on alkanut. Juhlimme eilen ihan pikkuisen Neidin 1-vuotissynttäreitä, lauantaina sitten ovat hieman isommat juhlat. 

Löysin Neidille 1-vuotissyntymäpäivälahjan jo monta kuukautta sitten Akselista. Kuten olen aiemminkin kertonut, niin etsin ja ostan monesti sellaisia leluja, joilla olen itse leikkinyt lapsena ja joista minulla on hyviä muistoja. On ihanaa jakaa omien lasten kanssa omia mieluisia lapsuuden leikkihetkiä. 

Sain isotädeiltäni elokuussa 2011 kotiinviemisiksi Fisher Price Play Family- maatilan vuodelta 1967. Tällä olen siis itse leikkinyt monena kesänä viettäessäni lomilla aikaa mummulassa ja isotätien luona. Akselissa kerran kiertäessäni törmäsin sitten tähän vuodelta 2008 peräisin olevaan "päivitettyyn" taapero-versioon samasta maatilasta: 

Hinta leikkisetillä oli 5 euron verran. 


Hieman välissä kuluneet 41 vuotta ovat pyöristäneet hahmoja. :)
1967 Fisher Price Toys
Made in Belgium.
Tarjoiluja lauantain juhlia varten pitäisi vielä suunnitella. Appiukko toivoi Boston-kakkua, joten huomenna leivon varmaan niitä pari kappaletta ja lisäksi tiikerikakun. Suolaisiksi paloiksi Tyyppi on toivonut nakkeja (yllätys!!), joten teen pieniä nakkipiiloja sekä salami-paprikakierteitä. Lisäksi ajattelin suolakeksejä tuorejuusto-tomaattitäytteellä, sillä jokin vege-versio täytyy suolaisistakin löytyä. Synttärikakun virkaahan toimittaa sitten tuo jo aiemmin suunnittelemani vesimelonikakku. 

3 kommenttia:

Kiitos, kun kommentoit!