sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Kesä, missä oot?!!

Missä ihmeessä kesä, eli aurinko ja lämpö oikein viipyvät?
Meteorologi tuossa taustalla juuri totesi: "Huomenna etelässä on hieman tätä päivää viileämpää?" Tarkoittaako se siis, että mennään ihan juuri pakkasen puolelle? Jo. Nyt. On. Mur.


Viime viikolla saimme nauttia muutaman päivän lämmöstä ja helteestä.
Torstai-iltapäivää Tyyppi ja Neiti viettivät mummulan pihalla. Neitikin viihtyi toista tuntia isoveljen seurassa leikkien altaassa. Molemmilla lapsilla käytän UV50-vaatteita silloin, kun lapset ovat useamman tunnin ajan auringossa ja saavat läträtä veden kanssa. Käytän aika vähän aurinkorasvaa lapsilla, mieluummin suojaan lapset vaatteilla. Jos käytän aurinkorasvaa, käytän Eucerinin fysikaalisen suojan tarjoavaa aurinkovoidetta.
Ostimme myös omalle pihalle altaan, mutta sitäpä ei ole todellakaan kovin montaa kertaa käytetty. =/ Viime viikolla tosin perjantaina käynnissä oli suoranaiset allas-bileet isompien ja pienempien töttisten toimesta. :) Tarjolla oli hodareita, kirsikoita ja vesimelonia ja jopa Neiti Näpsä ryhmäpaineen alaisena (kenties) suostui puljaamaan melko vilpoisessa vedessä. Lapset ovat kyllä uskomattomia veden kanssa!

Intex-pieni kehysallas, löytyi Toys R Us-kaupasta 25%
alennuksella, eli hintaan 24,74 euroa. 


Näillä lämpöasteilla (tänään +14 astetta) allas on ollut lähinnä Neidin leikkikehä-käytössä. Siis silloin, kun vettä ei ole satanut taivaan täydeltä. =/ Josko se kesä tänne joskus vielä löytää, niin harkitsen kyllä myös tuon Intex Aurinkokeräimen hankintaa.

Ostin Neidille myös tuollaisen taapero-uimarenkaan, mutta näyttää
siltä, että se jää tänä vuonna käyttämättä.
Mutta siis: kesä, missä oot?!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!