keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Hiekkiksella

Parhaita puolia kotiäitinä olemisessa on ehdottomasti lasten kanssa leikkiminen. Tyyppi on aivan ihana 3,5-vuotias, aivan täydellisessä iässä mielikuvituksen rakentamiseen! Neiti puolestaan on mitä parhaimmassa iässä hajottamaan palikkatorneja, hiekkakakkuja sekä leikkimään Baby-Zillaa Tyypin Duplo-leikkien lomassa.

En tiedä mitään parempaa ajan vietettä, kuin leikit lasteni kanssa ja ajatus siitä, että tabletti "leikkisi" lasten kanssa on aika epämiellyttävä. Niinpä meillä eivät lapset tablettiin koske ja äidin (uusi) puhelinkin on poissa pienten sormien ulottuvilta ellemme ole liikenteessä niin, että Tyyppi on lahjottava pysymään paikoillaan. Tuolloinkin lahjonnan välineenä toimii Netflixistä Jake ja merirosvot ja tästäkin vain yksi tietty jakso.

Eilen aamulla vietimme aikaa pari tuntia hiekkalaatikolla. Tyyppi on aika innoissaan erilaisista pallopeleistä, joten äidin ehdotus rakentaa hiekkalinna ei ihan heti ottanut tulta alleen. Mutta kun alkuun päästiin, niin 1,5 tuntia hujahti hetkessä. Muistan miten itselläni oli pikkutyttönä hiekkiksellä mukana Kinder-munista saatuja krokoja, kilppareita ja leijonia ja miten kiva niillä oli rakentaa erilaisia leikkejä. Tyypille otin mukaan Hamtaro-hahmoja ja kyllä vain oli kiva laittaa pikku hahmot kipittämään pitkin tunneleita!

Neitikin pääsi kolmannen kerran hiekkalaatikolle ja viihtyi mainiosti. Erityisesti, kun isoveli rakensi arviolta parikymmentä hiekkakakkua hajotettaviksi.


Parhaista hiekkis-hetkistä jää jälkiä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!