torstai 25. kesäkuuta 2015

Food inc.

Tyypin serkun syntymäpäivä-juhlia vietetään ensi sunnuntaina. Synttärisankari sai lahjaksi aiemmin tällä viikolla leikkikeittiön, joten sain vihdoinkin hyvän syyn suunnata Lastenhuone-kauppaan "ruokaostoksille".

Serkulle ostimme lahjaksi hampurilais- ja hot dog-setin:

15,90 euroa
Kuva lainattu täältä!
Liikkeen somistus oli tehty aivan ihanan houkuttelevaksi, joten "tori"-valikoimista teimme sitten muutaman "ruokaostoksen" myös kotiin Tyypin keittiöön.Ketsuppia ja pihvitomaatti. :)
Lastenhuoneessa näissä ruokatarvikkeissa oli tarjous, josko valitsi 10 tarviketta, niin sai tuon puulaatikon kaupan päälle. Sienet ja viinirypäleet ynnä nuo ihanaiset porkkanat olivat helppo valinta. Tyypin mielestä tarvittiin lisäksi ketsuppia, sipuli ja pihvitomaatti.


Eilen syötiin nuudeli-kanakeittoa, resepti (täällä), jota olen halunnut jo jonkin aikaa kokeilla. Sen verran reseptiä tuunasin, että puolitin kiinankaalin määrän ja lisäsin punaista paprikaa keittoon, sillä halusin saada keittoon vähän väriä. Reseptissä mainitaan pala tuoretta inkivääriä, vähän summittainen määrä, itse pusersin valkosipulipuristimella sellaisen 1 x 2 cm kokoisen palasen. Keitosta tuli yllättävänkin tulista, mutta samalla miellyttävän mausteista.

Ostaessani hunajamarinoituja broilerin fileitä, huuhtelen marinadin aina kylmällä vedellä pois ja maustan fileet itse.


Aviomiehen lomaillessa olemme herkutelleet varsin paljon ja syöneet epäsäännöllisesti. :) Sen vuoksikin oli kiva syödä kevyemmin. Suosittelen siis testaamaan. Sopii hyvin sateisen kesäiltapäivän kevyeksi keittoruoaksi.

Ja näin ruoka-juttujen päätteeksi, jaanpas teille arvontavinkin! Unelmista totta-blogissa on käynnissä arvonta, jossa palkintona arvotaan valinnan mukaan joko söpöstely-astiasto tai setti puisia leivoksia. Osallistumaan pääset täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!