lauantai 13. kesäkuuta 2015

FB-kirppistelyä


Kiva, että minua on kaipailtu. Kuluneet kolme viikkoa ovat hujahtaneet aikamoista vauhtia, sillä hurahdin Facebookissa toimivaan kirppis-toimintaan. Jälleen uusi tapa kirppistellä ja tällä kertaa olen toiminut myyjänä ja singahdellutkin sujuvasti ympäri Espoota lasten päiväuniaikaan.

Illat puolestaan ovat kuluneet tavaroita kuvatessa ja kirppis-ketjua päivitellessä. Homma on ollut erittäin toimivaa, hintatason olen pitänyt erittäin maltillisena ja olen tavannut kuluneiden viikkojen aikana kymmeniä mukavia naisia ja tehnyt monet onnistuneet kaupat. Ja tämä on ollut yllättävän aikaa vievää! Sen vuoksi blogi on ollut hiljaisempi. :) Nyt kuitenkin kirppistely loppuu ja huomenissa jäljelle jääneet tavarat kulkeutuvat Kierrätyskeskukseen. Kaappeihin on tullut kivasti lisää tilaa, kaikki liian isoiksi käyneet omat vaatteeni laitoin myyntiin ja nyt olisikin sitten tarkoitus tulevalla Berliinin matkalla löytää hieman täydennystä omaan vaatekaappiin. 

Aviomies on lomaillut kolmisen viikkoa ja myös itse olen tällä hetkellä vuosilomalla ennen hoitovapaan alkua. Olen jälleen osapaastoillut enempi tai vähempi ja paino on ottanut jälleen laskusuunnan. Eilen aamulla lukema näytti tältä: 


Vaatekokoni on pienentynyt, minkä johdosta vaatekaappiin olen sekä tuolta yllä mainitulta Espoo kirppikseltä, että Tapiolassa sijaitsevalta Toinen Kierros-itsepalvelukirppikseltä kotiuttanut itselleni vaatelöytöjä. Pitääkin napata tännekin kuvat, sillä tavoitehousuni (click click) ovat olleet jalassa jo useamman kerran julkisilla paikoilla liikkuessani. :) Vyö jäi tosin näistä housuista pois, ei ole ihan minun juttuni. Esprit-merkkiin olen tykästynyt ja niistä kokomerkinnät S ja 36 ovat sopivimmat. 

Tyypin kanssa olemme yhdessä tuumin myyneet jonkin verran lautapelejä, joita ei ole pitkään aikaan pelattu sekä laittaneet leluja kiertoon, joilla ei ole leikitty aikoihin. Tyypin mielestä on ollut varsin hauskaa, kun meillä on käynyt paljon kauppakumppaneita noutamassa tavaroita ja hän on saanut avata oven ja tiedustella: "Mitä sinä tulit hakemaan?" Tyyppi onkin ollut äidin oiva pikku apuri! Niinpä tänään varsin aurinkoisena aamuna läksimme koko perheen voimin Hietsun kirppikselle ja löysimme pari kivaa pientä uutta juttua. 

Tyyppi leikkii mielellään edelleen leikkikeittiöllään ja laittaa ruokaa. Hakusessa onkin jo jonkin aikaa olleet sellaiset realistisemmat leikkiruoat, joilla saisi leikkeihin uutta ulottuvuutta. Puiset leikattavat hedelmät, vihannekset ja vastaavat leikkiruoat olisivat mieluisammat, mutta niitä harvemmin tulee kirppiksillä vastaan, tai jos tuleekin, niin hintapyyntö on yleensä uudella vastaavalla. Happy House-settejä olen vilkuillut BR-Leluissa, mutta niissä siellä 20 euron tuntumilla pyörivä hintataso ei ole ollut mieluinen. Tänään sitten Hietsusta löytyi tällainen voileipien tuunaussetti 4 eurolla: 

Tuo takana oleva keittiöväline-setti löytyi samaiselta myyjältä
hintaan 2 euroa. :)
Aika monet voileivät on tänään tehty äidille, mummulle, isille ja vaarille. 
Taannoin anoppilan pihakirppis-tapahtumasta löytyi Tyypille purkillinen Hama-helmiä ja kaksi eläin-muotoiltua alustaa. Tyyppi on kovasti tykästynyt askartelemaan helmillä äidin kanssa ja etsinnässä onkin ollut iso neliön-muotoinen alusta. Tänään niitä löytyi 4 kpl:tta avaamattomassa paketissa, hintaan 2 euroa. 


Huomiseksi tänne onkin luvattu sadesäätä, joten huomenna päästään helmeilemään Tyypin kanssa. :) Huomenna tosiaan käyn viemässä myös ylimääräiset tavarat Kierrätyskeskukseen. Ja pitäisi pakata Berliinin matkaa varten niin omat tavarat, kuin myös varmistua siitä, että lasten kaikki tavarat tulevat mummulaan mukaan. Hieman jännittää, sillä edessä on ensimmäinen kerta, kun olemme molemmista lapsista erossa muutaman päivän ja vielä lentomatkan päässä. Ja ensimmäistä kertaa sitten lasten syntymän, lomailemme ihan kaksistaan. *love*


ps. varasin Berliinistä itselleni kampaajan. haaveilen suklaanruskeista hiuksista. katsotaan minkä väristen hiusten kanssa kotiudun.


pps. tilasin myös hotellihuoneeseen valmiiksi pullon shampanjaa. meillä on hääpäivä (jo viides!) ensi viikolla, joten sitä juhliessa. :)

2 kommenttia:

 1. Ihana kuulla sinusta :) JA onnea painon laskusuhdanteesta, mahtavasti olet saanut pidettyä painon paikoillaan!

  Meillä poju 1,5v leikkii innoissaan myös keittiövälineillä ja etsinnässä olisikin leikkikeittiö pikkumiehelle. Haaveilen ikean kauniista puisesti leikkikeittiöstä. Miten teidän leikkikeittiön sitten loppujen lopuksi kävikään? Aivan ihania leikkiruokia olet löytänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Meillehän lopulta löytyi juuri se Ikean puinen leikkikeittiö Tori:sta hintaan 50 euroa. Ja se muovi-hirvitys palautettiin Prismaan. Tuota Ikean keittiötä kyllä suosittelen, meillä se on niin Tyypin kuin vieraisillakin olleiden lasten suosiossa. :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!