perjantai 10. huhtikuuta 2015

Suht rento pääsiäinen

Reilun viikon mittainen blogihiljaisuus on nyt ohi. Mitään sen kummempaa ei ole tapahtunut, mutta olen ollut jostain syystä aivan tiltissä aina päivisin ja iltaisin, liekö syynä raittiin ilman myrkytys, kun paljon lasten kanssa vietän aikaa ulkona. :) 

Pääsiäispyhiä vietimme aika lailla rentoillen perheen kanssa. Tyyppi oli aivan innoissaan, kun joka aamu ja iltapäivä suunnattiin uuteen leikkipuistoon ja isikin oli mukana. Pääsiäistorstaina käytiin leikkitreffeillä Tyypin serkkujen luona ja näiden kahden vanhemman töttiksen touhuja on kiva seurailla. On aika selvää ettei äiti enää oikein kelpaa leikkikaveriksi puistoissa, vaan enemmän Tyyppi kaipaa omanikäisiään kavereita. Onneksi kavereita ympäriltä löytyy!

Tapiolan Asukaspuistossa Neiti pääsi isoveljen kanssa ensimmäistä kertaa hämähäkki-keinuun. 


Pääsiäissunnuntaina kävimme anoppilassa syömässä lammasta, mutta muuten kotona meillä ei mitään pääsiäisperinteitä tai -ruokia olekaan. Kotosalla herkuttelimme muun muassa pizzalla ja canneloneilla. Cannelonien suhteenkin olin "hereillä" ja tein täytteen edellispäivänä valmiiksi. Jääkaappikylmänä oli pastaputkien täyttö varsin helppoa, täytyy muistaa tämä jatkossakin. Tänä vuonna Tyyppi ei vielä käynyt virpomassa, mutta ensi vuonna sitten päästään tätäkin yhdessä kokeilemaan. Neiti kuulemma on sitten noidan kissa. :) 

Ensi vuonna pääsiäisen jälkeen minä palailenkin sitten töihin. 

Sunnuntaina olisi tarkoitus käydä lenkillä ja ensi viikolla ottaa ohjelmaan taas 5:2-päivät tiistaille ja torstaille. Paino ei ole lähtenyt nousuun, mutta olo tuntuu turvonneelta ja pullataikinamaiselta ja kaipaan sitä paastopäivien jälkeistä kevyttä oloa. 


ps. Eilen bongasin Neidin suusta uusimman (neljännen) hampaan alun (vasemmalle uusi alaetuhampaan viereen) ja viime torstaina näkyi kolmas hampaan kulman alku ylhäällä (vasemmalle yläetuhampaan viereen).

1 kommentti:

  1. Tuo "kevätväsymys" on ihan tuttu tunne.. on niin energinen olo päivisin, että puuhailee kaikenlaista ja illalla se sitten kostautuu.. :)

    Ps. meilläkin tehtiin pääsiäisenä pari hammasta..

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!