torstai 2. huhtikuuta 2015

Kierroksella Toinen Kierros-kirppiksellä

Hyvä kahvi, tuore pulla
- tänne ompi hauska tulla!
Kuva lainattu Kaisan Cafén sivuilta.
Tyypillä oli tosiaan tiistaina kerho Tapiolan kirkolla, joten äiti pääsi ensin aamukahville Kaisan Café:hen. Omasta mielestäni teen itse aika tosi hyviä korvapuusteja, mutta Kaisan jättikorvapuustit vaan ovat ihan oma juttunsa! Nostan myös heille hattua siitä, ettei aikoinaan euroon siirtyminen ole vienyt hintatasoa mukanaan, vaan jättikorvapuusti maksaa edelleen 2 euroa. Muistan aikoinaan, kun korvapuusti maksoi 8 markkaa ja siitä on siis todella pitkä aika.

Jos siis satutte Tapiolaan arkipäivänä klo 7.30-18.00 välillä, niin kahvit kannattaa juoda ehdottomasti tuolla!

Toinen Kierros on itsepalvelukirpputori / Second Hand Store, joka sijaitsee Tapiolassa edellä mainitun Kaisan Café alapuolella Etolaa vastapäätä.


Odotellessani kirppiksen aukeamista, pelasin hetkisen kirppiksen ulkopuolelta löytynyttä hedelmäpeliä Neidin torkahdettua aamutorkuilleen. Pelistä voitettavia poletteja voi käyttää maksuvälineenä kirppiksellä ja yhden poletin arvo on 2 euroa.
Onni potki muutamalla pyöräytyksellä ja yhteensä 6uuden euron arvosta poletteja lähti mukaan ostoskierrokselle.

Olin liikkeellä Neidin kanssa (kuinkas muuten ;)), joten positiivista palautetta on ehdottomasti pakko antaa tarpeeksi leveistä käytävistä. Helppo liikkua rattaiden kanssa!

Varsin mieluinen käytävä, kun jokaisessa pöydässä -50% hintalappu. 
Kirppis on kahdessa tasossa ja kätevän rampin avulla pääsee rattaidenkin kanssa
alemmalle tasolle. :) Ja josko joku tarvitsisi uutta käsilaukkua, niin kyllä tästä vaihtoehtoja löytyy. 
Eräs myyntipöytä oli kyllä aika "iloisesti" levähtänyt pitkin lattiaa...
Dyson-imuri pinkissä värissä olisi lähtenyt (muistaakseni) 75 eurolla. 
Myyntipöydät rekkeineen ovat myös reilun kokoisia ja kivana ylläyksenä oli, että aika moni myyjä oli lastenvaatteet ripustanut henkareihin esille. Henkilökohtaisesti tykkään nimittäin kovasti selata aina henkarit läpi ja siinä tsekkailla vaatteiden kokolappuja ja kuntoja. Tokikin käyn läpi monesti myös hyllyillä pinoissa olevia vaatteita, mutta henkareiden selaaminen on helpompaa.

Siinä missä esimerkiksi Nella ja Nuttu on profiloitunut lastentarvikekirppiksenä, löytyi Toisen Kierroksen pöydistä jos jonkinlaista tavaraa.

Vähän nostalgiaa omasta lapsuudesta. :)
Koska meillä ei kasettisoitinta enää ole, jäi tämä kasetti hyllyyn. 
Pitkään on ollut itselle etsinnässä kotelo puhelimelle ja
tuoltahan se 7 eurolla kotiutui. Yleensä en kirppiksillä osta
uutta tavaraa, koska kirppisten tarkoituksena on myydä käytettyä tavaraa.
Mutta kotelo on ollut pitempään etsinnässä ja väri oli juurikin sopiva. 
Akselissakin on runsaasti lastentarvikkeita tarjolla. Kirppiksiä kiertäessä jostain syystä ensimmäisenä katsastan aina Neidille ja Tyypille vaatteita, etenkin jos on etsinnässä jotakin tiettyä. Kuten Neidille kypäräpipo tällä kertaa.

Kypäräpipo, hattu ja ruokalappu kaikki -50% ja yhteensä
maksoin näistä 3 euroa. 
Hieman vaaleanpunaista kasvavalle Neidille:
pyjama koossa 74 cm ja body koossa 80 cm, yhteensä 2 euroa. 
Pinkki kypäräpipo osoittautui meidän pallopäiselle pikkuneidille liian pieneksi tuon "kasvoaukon" kohdalta. Akselista löysin maanantaina Tutan valkoisen kypäräpipon ja se on kasvojen osalta paremman mallinen ja olikin tänään testikäytössä. Neiti tosin itse oli sitä mieltä, että koko kypäräpipo keksintönä on täysin turha.


Kuten jokaiselta kirppikseltä, myös tältä kirppikseltä löytyi aika älytöntä hinnoittelua. DHL-kuorma-auton hinta oli 10 euron tuntumassa ja siitä puuttui takaovi. Mutta kuten aiemminkin jo useasti todettu, ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa. :)

Yleisesti ottaen, tämä oli kolmas (muistaakseni, muistini ei ole todellakaan parhaassa mahdollisessa tilassa tällä hetkellä) kierrokseni Toisella Kierroksella ja joka kerta mukaan on tarttunut jotakin. Kirppis on siisti ja valoisa ja erittäin helppokulkuinen. Ystävällinen henkilökunta auttaa tarvittaessa ja viikon pöytävuokra viikolle on 39 euroa / kahdelle 66 euroa. Tällä kirppiksellä on käytössä myös reaaliaikainen myynnin seuranta (miten kätevää!) ja hintalaput voi luoda netissä. Kirppis myös toimii aktiivisesti Facebookissa, mistä itse tykkään kovasti, sillä etenkin myyvänä osapuolena on kiva mainostaa oman pöydän tarjontaa.

5 kommenttia:

 1. Joo kaisan cafen korvapuustit ovat mahtavia!:D mutta niissäkin on suuria laatueroja erien välillä, oletko huomannut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsen itse sen verran harvoin tuonne herkuttelemaan, että en ole huomannut eroa... =D Itse muuten pyydän aina mahdollisimman vaalean puustin.

   Poista
 2. Nämä kirppispostaukset ovat kivoja :)
  Mikähän tuon alimman kuvan nukkekodin hinta oli???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :)
   Nukkekodin hinta taisi olla 41 tai 46 euroa. Sellainen mielikuva jäi, kun sitä kurkkasin.

   Poista
 3. Se kahvila on ihana, tekisi aina mieli maistaa ihan jokaista tarjolla olevaa kakkua ja leivosta. Mut kirppiksestä en tykkää, lastenvaatteet ja lelut on usein todella käytetyn näköisiä, nätisti sanottuna. Haalareissa siinä rekissä oli jopa reikiä :/

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!