lauantai 21. maaliskuuta 2015

Viikon viettoa koomassa

Uni maistui äidin sylissä.
Rakkauspakkaus vol. II
Neiti huomenna-8-kuukautta päätti tällä viikolla, että sekä yö- että päiväunet ovat aivan yliarvostettuja. Niinpä meillä valvottiin neljä yötä putkeen ja vihdoin viimein viime yönä Neiti nukkui taas aivan, kuten aiemminkin. Huomasi vaan itsestä, että väsymys alkoi olla aika megalomaanista noiden valvottujen öiden jäljiltä ja olen tällä viikolla muun muassa löytänyt maalarinteippirullan jääkaapista, Neidin wipes-paketin keittiön ruoka-ainekaapista, unohtanut Tyypin rairuohon kerhoon ja yhtenä iltana tajusin peseväni hampaita Tyypin hammastahnalla.

Koomaiseen viikkoon mahtuu tietysti myös tuo myyntiviikko Nellassa ja Nutussa, missä kauppa on käynyt varsin mukavasti (myyntisaldo tänä aamuna 146 euroa). Vielä on maanantai ja tiistai myyntipäiviä jäljellä ja tämän näköiseksi myyntipöytä jäi tänä aamuna, kun kävimme sitä Neidin kanssa siistimässä ja viemässä vielä vihoviimeiset lisäykset myyntiin:


Myyntiin päätyi vielä Fisher Price Little People-koulubussi hahmoineen (7 euroa), isokokoinen Nasu-pehmo (2,5 euroa) sekä yhdet Ihaa- ja Puh-karhupehmot (á 2 euroa/kpl). Olen hieman yllättynyt siitä ettei Bumbo-istuin ollut vielä(kään) löytänyt uutta omistajaa vaikka kunto ja hinta ovat (vaikka itse sanonkin) enemmän, kuin kohdallaan. No, josko se ei tuolta uutta omistajaa löydä, niin jatkomyynti hoitunee Tori:ssa. :)

Muuten meillä on ollut aika perusmukava viikko lasten kanssa. Neiti on ollut iltaisin hieman kärttyinen, kun päiväunet eivät ole maistuneet ja unille olisi ollut mukava käydä jo ihan turhan liian aikaisin yöunia ajatellen, mutta muuten lapset ovat onneksi olleet väsyneelle äidilleen varsin armollisia. Tein myös ensimmäistä kertaa tällä viikolla jauhelihakeittoa eli Muumimamman majakkasoppaa. Tyyppi on aivan hullaantunut näihin kahteen majakka- ja aavelaivajaksoon ja ilmoittikin suoraan, että haluaa syödä sitä samaa soppaa mitä Tuhto syö majakassa vieraillessaan. Ja koska sopan piti olla sellaista, mitä Tyyppi ei ole aikaisemmin maistanut, niin se on sitten jauhelihakeittoa. :) Hyvin upposi.
Tyypillä jalassa mummun Lidl:stä ostamat
vilkkuvalokengät. Ihan samanlaiset, kuin Oiva-Nallella!

Eilen käytiin vierailemassa lasten kanssa työpaikallani. Tykkään reissata lasten kanssa julkisilla, toistaiseksi ainakin se on ollut varsin helppoa ja Tyyppi on aina bussi- ja etenkin junamatkoista tosi innoissaan.

Toissapäivänä varasin liput meille kesäkuun Berliinin matkaa varten. Barcelonaan löytyi niin huonoilla ajoituksilla lippuja, että päädyimme vaihtamaan kohdetta kokonaan. Mutta totesinkin tuossa jo lasten kummitädille, että lähden vaikka Kyyjärvelle, kunhan pääsen pattereita lataamaan kaksin miehen kanssa. Ja lapset jäävät siksi aikaa hemmoteltaviksi mummun ja vaarin + setien ja tätien hoitoon. Aika win-win-situation.

3 kommenttia:

 1. Jos tuo maatila ei mene kaupaksi niin meillä voisi olla sille tilaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, huomenna illalla nähdään miten sen käy. :)

   Poista
  2. Jeps, huomenna illalla nähdään miten sen käy. :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!