sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Uusi kirppistuttavuus: Merihevonen

Meillä sattui perjantaina aamulla kotona Tyypille pieni tapaturma: Tyyppi työnsi lattialla lelubussiaan, joka töksähti maton reunaan ja Tyyppihän siitä sitten heilahti leuka edellä lattiaan. Itku oli kova ja ääni, joka kuului hampaiden kolahtaessa oli aivan kamala. Kun Tyyppi rauhoittui ja sain kurkata suuhun miltä hampaat näyttivät, oli molempien alaetuhampaiden ienrajat verestävät. Niinpä telkkarista Tyypille jakso Muumia ja soitto hammaslääkäripäivystykseen. Saatiin aika kahden tunnin päähän ja hammaslääkäri (luojan kiitos) totesi tarkastuksen tehtyään meidän selvinneen säikähdyksellä. Pari viikkoa täytyy seurata tapahtuuko hampaissa tummumista tai muita värimuutoksia, koska kuolio-vaara hampaan kolahtaessa aina on olemassa.

Mutta, tämä oli siis ensimmäinen kerta, kun Tyyppi oli hammaslääkärissä 1-vuotistarkastuksen jälkeen (3-vuotistarkastus meillä on vasta 18.3.15) ja reissunhan tein räntäsateessa bussilla molempien lasten kanssa, joten vähän oli äidillä jännittynyt olo. Kävin Tyypin kanssa monta kertaa matkalla läpi mitä hammaslääkäri tekee ja lupasin myös, että mikäli Tyyppi on oikein reipas koko tutkimuksen ajan, niin Tyyppi saa valita itselleen uuden lelun. Ja Tyyppihän käyttäytyi niin reippaasti ja kiltisti, että eilen aamusta suuntasimme käymään Merihevonen-nimisellä itsepalvelukirpputorilla. Tarkoitus oli siis löytää Tyypille tälle luvattu uusi lelu ja tällä kertaa myös aviomies ja Neiti lähtivät mukaan. :)

Kirppis on tosiaan avattu joulukuussa 2014 ja myyntipöytiä löytyy ~100 kappaletta. Kirppis sijaitsee tämän rakennuksen toisessa kerroksessa, johon johtavat melko jyrkät portaat. Jos on liikkeellä siis rattaiden/vaunujen kanssa, niin tämä voipi olla pienimuotoinen ongelma.

Eilen aamulla kirppiksellä käydessämme, paikka oli äärimmäisen rauhallinen ja myyntipöydistä ehkä noin puolet oli vuokrattu. Rattaiden kanssa mahtui hyvin kiertämään, mistä ehdottomasti plussaa!

Kirppiksellä ei tosiaan ollut paljonkaan tarjontaa lastenvaatteista tai leluista, mutta muutaman löydön lastenvaatteiden osalta kuitenkin tein. Tyypille löytyi kahdet housut:

"Varpaat, varpaat, äidin pienet varpaat..."
H&M Classic-farkut 3 euroa 104 cm
LOGG college-housut 1,50 euroa 98 cm


Neidille löytyi aivan ihanat uudet 74 cm bodyt sekä ihanat sukkikset, yhteensä 6,50 euroa.
Nyt on kokoa 74 cm varsin mukavasti ja taannoin Mialta saamani hihattomat ja lyhythihaisetkin bodyt pääsevät vihdoin käyttöön Akselista löytämäni boleron myötä. Meillä Neiti kulkee useimmiten yhdistelmässä sukkahousut + body, koska se tuntuu mahdollistavan liikkumisen parhaalla mahdollisella tavalla, joten on kiva, jos etenkin sukkiksissa löytyy tyttömäistä kuviointia enempi, kuin vähempi.

Tyypille ei tosiaan lelua kirppikseltä löytynyt.
Se löytyi Prismasta.

59,95 euroa - 30%
Ja onneksi siinä oli miinus 30% punainen hintalappu päällä.

3 kommenttia:

 1. Olipa hyvä, ettei käynyt hullummin hampaiden kanssa! Sampolla tuli kaksvuotiaana hampaat huulesta läpi, kun juoksi ja törmäsi tuoliin. Verta tuli älyttömästi, mutta hampaat onneksi paikoillaan. Nyt on muistona nätti salama-arpi alahuulessa.

  Onni sai joululahjaksi sen toisen Duplo-junasetin ja on kyllä ollut mieluinen! :)

  VastaaPoista
 2. Noi on kyllä niin ikäviä nuo hammas jutut. Kanssa saanu säikähtää pari kertaa töissä kun lapsi kaatunut ja hirrrrrvee huuto. Toivottavasti hammas tapaturmilta vältyttäisiin vielä syntymättömän pirpanan kanssa!

  Kirppari shoppailu on kyllä kivaa puuhaa! Saa paljon halvalla hyvääkin tavaraa. Mitä sitä aina ostamaan uutta :D


  -----
  apilankukkanen.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Onneksi oli onni onnettomuudessa! Kyllä nuo säikäyttää!

  Kirppari postaukset on niin parhaita :) Meilläkin on tuo junarata ja innolla odotan koska poju innostuu siitä.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!