tiistai 17. maaliskuuta 2015

Shop til´you drop!

Edellisen kerran varasin Nellasta ja Nutusta myyntiviikon joulukuun puolivälin tienoilla ja tuolloin kauppa kävi varsin mukavasti. Uskomatonta, mutta totta: tavaraa tuntuu yht´äkkiä olevan kaikki kaapit ja laatikot + ulkovarasto täynnä, joten tuumasta toimeen ja myyntiviikko lähti tänä aamuna käyntiin. Nellan ja Nutun viikko (6 myyntipäivää, sunnuntaisin kirppis on kiinni) maksaa 35 euroa, joten hinta on mielestäni kaikin puolin kohtuullinen. On jälleen kiva olla toisella puolella kirppistelyä eikä aina ostavana osapuolena. :) 

Todettakoon tässä samalla, että käydessäni maksamassa pöytävuokran ja hakemassa hintalaput, tarttui mukaan alle minuutissa 7 eurolla pino Plaston ihania ruoanlaittovälineitä ja astioita sekä uusi paita Tyypille 2 eurolla. Oli ehkä tehokkain kirppisminuutti tähän mennessä! 

Eilen illalla kävin laittamassa myyntipöydän kuntoon ja tämän näköinen pöytä nro. 23 odottelee ostoksille ehtiviä:


Neiti on oppinut taitavasti istumaan, joten Bumbolle ei ole enää tarvetta. Niinpä se toivottavasti uudenveroisen kuntoisena löytää uuden omistajan tätä kautta!


Mauri Kunnaksen uudenveroiset kirjat lähtivät sittenkin nyt myyntiin, hinnat 7,5 € / kpl paitsi tuo Joulutarinat sis. satu-cd:n 10 € ja yhteisnide Koiramäki 8 €. Kurjana juttuna kotona on asia nimeltä tilanpuute. Toivottavasti Kunnaksen kirjat löytäisivät näillä hinnoilla uudet kodit! Uusien hinnat, kun tuntuvat pyörivän aika lailla siellä 20 euron kahta puolta, vaikkakin CM:n Mammuttimarkkinoilla näytti nyt olevan myös tarjous Kunnaksen kirjoista. Viime kesänä Tyypille ostamani Fisher Price Little People-maatila on nyt ollut leikittämättä jo aika monta viikkoa, joten Tyypin kanssa sovittiin, että maatila voidaan nyt myydä kirppiksellä. Hinnoittelin tuon maatilan isolla tarvike- ja hahmomäärällä 15 € hintaan. Talon äänet toimivat, miinuksena se, että paristokotelon kansi on kadonnut, mutta teippauksella ovat paristot pysyneet tehokkaasti paikoillaan.


Taannoin Lidl:stä Tyypille ostamani eläintarha-leikkisetti puisilla elämillä on ollut varastossa useamman kuukauden. Onhan se todella nätti ja silmää miellyttävä, mutta valitettavasti Tyypin into leikkeihin on ollut varsin minimaalista. Muovailuvahatarvikesalkku ja eläintarha-leikkisetti ovat molemmat myynnissä 4 € hintaan. Brion kauko-ohjattavan veturin hinnoittelin 5 € suuruiseksi ja myös junaratasetti (IKEA) löytää toivottavasti uuden ostajan 5 € hinnalla.
Myynnissä näiden lisäksi muun muassa Fisher Price Tummy Time-masutyyny (5 €) sekä Lamazen leppäkerttu-masulauta (5 €), kauko-ohjattava Pluto-koira (7 €), Muumien Noppahyppy-peli (2 €) sekä vino pino Neidin pieneksi jääneitä edelleen siistikuntoisia bodyja ja housuja (0,5-1 €/kpl) sekä muutama Tyypille pieneksi jäänyt vaate (€urolla kpl). Todellisin kirppishinnoin siis toivon mahdollisimman paljon menevän kaupaksi!

Koska itse (kuten tiedättekin), kirppistelen paljon, niin kaikki myynnissä olevat tavarat ovat hyväkuntoisia ja toimivia ja kaikissa on mukana paristot. ;) Ja jos nyt tällä kertaa kävisi niin, ettei kauppa sujuisikaan toivotulla tavalla, niin kesä ja Hietsun kirppissesonki on tulossa!

Mitäs mieltä olette hintatasosta sekä myynnissä olevista tavaroista?

5 kommenttia:

 1. Olipas ihana postaus! Pitääkin joskus laittaa myös näitä "miten hinnoittelen tuotteeni" postauksia. Erittäin hyvin olet hinnoitellut! Kyllä uskoisi tavaroiden löytävän uudet omistajat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva pitkästä aikaa tehdä tällainen ihan konkreettinen hinnoittelu-postaus. Monesti kun blogeissa törmää sellaisiin suurpiirteisiin esimerkkeihin hinnoittelusta ja useimmilla se maksu-raja taitaa kulkea 5 euron pinnassa, joten täytyyhän "tietoisen" myyjän tämä huomioida. ;)

   Poista
 2. Eikä laitoit myyntiin tuon koiran :)

  VastaaPoista
 3. Ihmeen nopeasti maltat luopua tavaroista, etkä säästä esim. Neitiä odottamaan. Minä en ole luopunut meidän pojan vaatteista kuin muutamasta yksittäisestä, joista en ole pitänyt. Kaiken muun olen säästänyt. Ja muistelisin, etten ole luopunut yhdestäkään lelusta. Kyllähän niitä tosiaan on kaappien täydeltä, mutta luopuminen on mahdotonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tavaraa tosiaan varsin runsaasti enkä koe mielekkääksi hillota niitä kaappien perukoilla ja pohjilla odottamassa Neitiä vuotta kahta. Koen mielekkäämmäksi kierrättää ja ostaa sitten tarpeen vaatiessa uusia (käytettyjä :)) tilalle. Etenkin, kun mielestäni lelujen kierrättäminen on oikeasti mukavaa puuhaa.

   Meillä on pahvilaatikko sekä Tyypille, että Neidille mihin olen kerännyt molemmista tärkeimpiä juttuja talteen ja ne ovat sellaisia, joita en missään tapauksessa myisi. Tyypin ja Neidin kannalta olisi myös vähän kurjaa, jos Neidin lelut olisivat suurimmaksi osaksi Tyypin vanhoja, jolloin myös Tyyppi voisi kokea oudoksi, miten hänen leluistaan tulee yht´äkkiä Neidin leluja. Joten, mieluummin kiertoon, äidille lentolippurahat ja vähän ekstraakin ja lelulaatikkoihin ja vaatekaappeihin tilaa!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!