tiistai 31. maaliskuuta 2015

Namaste

Aloitimme aviomiehen kanssa hathajoogan (Happy -perheliikunta ja hyvinvointikeskus) uudestaan kaksi viikkoa sitten. Kolmas harjoituskerta on tänään illalla ja voi vitsi, se on niin ihanaa! Ajattelin aikaisemmin jo, että lenkkeilyn aloittaminen ja ylipäätään liikkuminen tuntuu nykyään paljon keveämmältä, kuin 7 kg painavampana. Mutta niin tuntuu joogakin helpommalta! Samoin, kuin lenkkeilyn suhteen, myös joogan suhteen otan nyt rauhassa ja harjoitus kerrallaan. Opettelen kiireettömyyttä itseni ja lasten kanssa. 

Tällä hetkellä valloillaan oleva takatalvi kiristää hermojani ja myös lenkkeily on tauolla, koska ulkona on liian kylmä juoksennella. Astmahan ei siis minua muuten kiusaa, mutta jos ulkona lämpötila on nollassa tai hieman ylä- tai alapuolella, niin juoksentelusta ei tule mitään ja keuhkot ykskaks alkavat vastustaa koko hommaa. Niinpä odottelen +4 asteen lämpötiloja, mielellään vähän enemmänkin ja sitten jatkan juoksentelua. :) Onneksi ei ole kiirettä. 

Eilisaamun räntäsateessa vaihtoehdot olivat joko viettää aamupäivä sisällä yli-energisen Tyypin hyppiessä seinille tai sitten pukea päälle sään vaatimat vermeet ja lähteä lätäkkö-retkelle. 1,5 tuntia myöhemmin jäbä oli pomppinut varmaan 50 eri lätäkössä. Miten onnellinen pieni poika! Ja kun pieni poika on näin onnellinen, niin ei voi äitikään olla, kuin onnellinen. 

Lätäkköretken varusteina oli Lidl:n sadeasu ja hyvin pysyivät pienen pojan varpaat kuivina. 

Tälle viikolle on mahtunut jo kaksin kappalein kirppiskierroksia. :) Eilen iltapäivällä vietettiin Tyypin kanssa pari tuntia Akselissa ja tänään Tyypillä oli kerho Tapiolan kirkolla, joten äiti pääsi Neidin kanssa aamukahville ja sitten vielä kirppistelemään Toinen Kierros-kirppikselle. Sekä tästä, että Akselin löydöistä tulossa ihan oma postauksensa, kunhan ehdin sen luonnostelemaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!