keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Löytöjä 6,50 eurolla

Eilen päättyi myyntiviikko Nellassa ja Nutussa ja myyntiä kilahtaa tilille 196 euroa!
Kyllä kannatti (jälleen) ottaa myyntipaikka tuolta. :) Ei voi olla, kuin tyytyväinen. Sen lisäksi, että myyntiä kertyi mukavasti, niin helpottaa kummasti, kun iso määrä nurkissa ja kaapeissa pyörineitä tavaroita on nyt lähtenyt kiertoon.

Eilen suunnatessani tyhjentämään myyntipöytääni, olin paikalla sen verran ajoissa, että ehdin katsastaa vähän muiden pytien tarjontaa. Päätin, että kerrankin teen ostoksia VAIN ja AINOASTAAN -50%-lapuin varustetuista pöydistä. Löysin muutaman kivan ja tarpeellisen jutun (ei leluja) Neidille ja myös uudet 104 cm college-housut Tyypille.

Neidille on ollut jo jonkin aikaa etsinnässä välikausiasu (prkl:n takatalvi... onneksi loppuviikolle on luvattu +5-6 astetta lämmintä) ja eilen sellainen löytyi ja missäs muussa, kuin pinkissä värityksessä!

5 euroa - 50% eli 2,50 euroa.
Samasta pöydästä löytyi myös aivan ihana topattu takki Neidille. Koko on lapun mukaan 74 cm, mutta mielestäni mitoitus oli kyllä varsin reilu:

4 euroa - 50% = 2 euroa
Koska Neiti edelleenkin viettää paljon aikaa body + sukkahousut-yhdistelmässä, niin ostan aina eteen tullessa näitä ihania hamosia. Tällainen ihana vaaleanpunainen tuli eilen vastaan:

1 euro - 50% = 0,50 euroa
Lisäksi Neidille löytyi valkoinen body 50 sentillä.
Tyypille pitääkin nykyään ostaa vaatteita koossa 104 cm. College-housut ovat ehdottomasti parhaita mahdollisia käyttövaatteita Tyypille, joka harvemmin on hetkeäkään paikoillaan. :)

1 euro - 50% = 50 senttiä
Eipä ollut hinnalla pilattu tämä kirppiskierros! Seuraavalla kerralla aion kyllä taas kiertää jokaikisen pöydän. :)


ps. Bumbo ei muuten tarjottimineen löytänyt uutta kotia, joten mikäli sellaiselle olisi tarvetta ruudun sillä puolella, niin sopii laittaa viestiä! Myyntihinnasta päästään varmasti sopuun. :)

4 kommenttia:

 1. Hih, ihanan hameen ja pinkin välikausipuvun oot löytänyt!

  VastaaPoista
 2. Oletpa saanut hyvin tavarat kaupaksi!

  Teitpä edullisia löytöjä, tuo hame on valloittava :)

  Onko muuten painosi pysynyt tuossa 56kg:ssa? Mitä kuuluu 5:2 dieetille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, tosi tyytyväinen olen myyntiin. :)
   Paino on nyt pysynyt 14.2 jälkeen 56 kg:ssa vaihdellen viikon sisällä +/- kilon. Jos lähtisi nousemaan, eli ylittyisi 57 kg, niin palaisin takaisin paastoon. 😊

   Poista
  2. Mukava kuulla, että paino on pysynyt hallinnassa :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!