sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Soppakeittiöstä iltaa!

Tai no ei nyt ihan soppakeittiöstä, vaikkakin eilen tein myös kasvissosekeittoa kattilallisen. Kasvissosekeiton lisäksi tein Neidille peruna-parsakaalisosetta (2 jääpalamuotillista), peruna-bataattisosetta (4 piltti-purkillista), bataattisosetta (jääpalamuotillisen). Aviomiehelle ja Tyypille (ja itselle kenties myös...) paistoin kanan rintafileistä nugetteja (1 kg:n verran taisi fileitä olla) ja eilen tein myös ensimmäistä kertaa intialaista kanakastiketta tämän (click click) ohjeen mukaan (ihan pikkuisen vain menin oman pääni mukaan). Ja koska eilen mainitsin asiasta, niin tänään paistoin iltapalaksi pinon vohveleita. Ja keitin myös tänään ensimmäistä kertaa broileria Neidille -) ohje tulossa! Niin ja perjantaina tein itse kalapuikkoja ja pitkästä aikaa leipasin sämpylöitä.

Mutta hei, en ole suinkaan ainoa, joka on tänä viikonloppuna kokkaillut!

Judie: tuolla keittiöllä on kokonaiskorkeus 108 cm.
Tyyppi ei suostunut seisomaan sen vieressä kuvattavana. =D
Tyypin kanssa rakennettiin kauppa meidän portaisiin/eteiseen, jotta Tyyppi pääsi
tekemään ostoksia. 
Tyyppi oli sitä mieltä, että hänen kaupassaan on itsepalvelukassa. =D
Viikonloppu on tuntunut todella rankalta, vaikka aviomies onkin ollut apuna. Meillä on perhepiirissä aikamoinen kriisitilanne, joka syö tällä hetkellä etenkin allekirjoittaneen hermoja ja kärsivällisyyttä ja se on valitettavasti tänä viikonloppuna purkautunut omaan perheeseeni, mikä todella ketuttaa. Kumpikaan lapsista ei myöskään nukkunut tänään päiväunia (hip hurraa...) ja etenkin Neidillä on aikamoinen yskä päällä. Tyypillä oli perjantaina todella huolestuttava flunssanpoikanen, mutta kun vietettiin eilinen pääpiirteittäin sisätiloissa, niin flunssa sai valuvaa nenää lukuunottamatta kyytiä ja energiaahan jäbällä on kuin isommassakin kylässä. Onneksi huomenna päästään heti aamusta ulos!

Oma paino oli eilen 56,6 kg. En vaan nyt tunnu pääsevän tuosta viimeisestä kilosta eroon. :( Tällä viikolla onneksi on tulossa aiempaa enemmän treenipäiviä ja otan myös nuo dieetti-päivät mukaan muutamaksi viikoksi tuolla 500 kalorin rajalla. Kyytiä viimeisille grammoille!

2 kommenttia:

 1. Reseptiä odotellessa. :) Mun olis syytä myös kokkailla, jotta olis ottaa pakasteesta, jos ei ehdi aina tehdä alusta alkaen.

  Tsemppiä kriisiin, toivottavasti asiat järjestyvät parhain päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä. :) Kyllä tähän aikaa valitettavasti jonkin aikaa kuluu, mutta toivottavasti jonkin ajan kuluttua asiat olisivat nytkähtäneet näkyvästi parempaan päin.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!