torstai 5. helmikuuta 2015

Keittiöleikki muuttui keittiöremonttileikiksi

Tyyppi rakastaa ruoanlaittoa ja olen nyt jo muutaman viikon ajan kypsytellyt aviomiehelle edessä olevaa leikkikeittiön hankintaa. Sen vuoksi järjestin keittiönkin uuteen uskoon siirtämällä ruokaryhmän toisin päin ja vähän googlailin millainen keittiökeskus meille voisi tulla.

Puisesta IKEAssa myynnissä olevasta Duktig-leikkikeittiöstä olen haaveillut todella pitkään, mutta törmäsin sitten Prisman verkkokaupassa tähän (click click) OBH Nordica keittiöön ja hetken aikaa sitä tutkiskeltuamme, päädyimme aviomiehen kanssa tilaamaan sen, koska keittiö näytti kuvassa todella kivalta ja monipuoliselta.

Olisi pitänyt jättää tilaamatta.

Ihan oikeasti, niin hirveää muovista  sutta ja sekundaa, että jos ketutukseen voisi kuolla, niin lähellä olisi hengenlähtö tällä pingviinillä ollut. Jo pelkästään tuon kasaaminen oli todella ärsyttävää, etenkin kun lopulta suurin osa ongelmasta on se, ettei kasaaminen vain yksinkertaisesti onnistu. Kasaamisen välissä oli pakko käydä saunassa "viilentymässä". Teinkin sitten tästä keittiöstä reklamaation välittömästi Prismaan, missä asia on nyt käsittelyssä. Muun muassa nämä seikat ovat pielessä:

Noiden yllämainittujen ja kuvista näkyvien virheiden lisäksi, vasemmalta puolelta puuttuu kokonaan ovi ylemmästä "pikkulaatikosta", koska se ei pysy paikoillaan, koska "kansilevy", jossa ovat muun muassa hellan levyt, ei naksahda paikoilleen.

Oli kirjaimellisesti niin syvältä, kun Tyypin kanssa käytiin läpi keittiöstä kaikki kohdat mitkä ovat rikki. Sen sijaan, että oltaisiin käyty läpi mitkä kaikki ruokatarvikkeet voisi laittaa paikoilleen jääkaappiin ennenkuin Tyyppi aloittaa kokkailun. Että voi hel**tti sentään, mikä muovihökötys. En suosittele kenellekään. Onneksi tajusin sen verran, että kehitin Tyypin kanssa keittiöleikin sijaan meille keittiöremonttileikin ja Tyyppi sitten vasaralla ja ruuvimeisselillä aloitti remonttihommat.
ps. Tori.fi:stä löytyi meille tuo IKEAn Duktig-keittiö ja aviomies käy sen tänään illalla kotiuttamassa.

3 kommenttia:

  1. Voi ei! On kyllä sutta ja sekundaa!!! Minkä hintainen tämä oli?

    VastaaPoista
  2. Mä olen joskus nähnyt näitä muovisia helloja kierrätyskeskuksessa ja ne on kaikki tosi vinoja ja huteria. Nähtävästi ne on uutenakin tuollaisia :/

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!