keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Bumbo-beibi

Neiti melkein 7 kuukautta opettelee kovasti istumista. Syöttötuolihan meillä on ollut käytössä heti Neidin täytettyä 6 kuukautta, mutta meno siinä on vielä kovasti heiluvaista, eikä syöttöpuuhista ole tullut oikein mitään Neidin huidellessa syöttötuolissa puolelta toiselle. Niinpä käytössä oli jonkin aikaa sitteri, kunnes viime lauantaina Akselissa käveli vastaan Bumbo.

Nyt kun istumista on opeteltu, niin ajattelin sitterin antavan väärää signaalia, kun Neiti siinä nojaa koko selkänsä painolla alaspäin eikä istu. Sen vuoksi halusin vaihtaa sitterin pois ja olinkin oikein tyytyväinen, kun uudenveroisen Bumbon pätevään 20 euron hintaan tarjottimineen löysin.


Punaista Bumboa Neiti kokeili taannoin K:n luona.
Kotona Neidillä on vihreä Bumbo.
Björnin sitteri lähtikin jo myyntiin ja meni samoin tein kaupaksi, joten nyt meillä syödään Bumbossa istuen. Tarjottimen otin pois, koska ainakin vielä hetket istuessa ovat suht lyhyitä ja Neiti on helpompi laittaa istumaan vöihin ilman tarjotinta. Käsittääkseni tuon istuimen ei pitäisi missään tapauksessa päästä kaatumaan, mutta Neidillä on kyllä nyt jo sen verran punkemisvoimaa, että lattiaa korkeammalle en missään tapauksessa istuinta asettaisi jos sattuisi käymään niin, että istuin joko kaatuisi tai Neiti siitä onnistuisi kierähtämään pois ja pahastikin voisi tällöin sattua.

Mutta ihan mahtavan löydön tein! :) Tyytyväinen olen ja niin taitaa olla Neitikin.

2 kommenttia:

  1. Kyllä neidin nyt kelpaa istuskella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi nopeaa kehitystä tuolla istuimella onkin saatu aikaan, sillä Neiti istuu siinä nyt jo pitempiäkin aikoja selkä suorana.

      Poista

Kiitos, kun kommentoit!