torstai 8. tammikuuta 2015

Viikon molemmat paastopäivät

Viikon molemmat paastopäivät ovat nyt takana ja molempiin päiviin on mahtunut vaunulenkkeilyä molemmat lapset kyydissä ja sen vuoksi myös kalorimäärä on ollut hieman isompi, kuin jos olisin koko päivän ollut kotona. Tästä viikosta tulee joka tapauksessa kalorimäärältään huimasti pienempi, kuin kahdesta viime viikosta, jolloin on uponnut suklaata ja muita herkkuja ihan laittomia määriä.

Nyt ovat karkki- ja sipsilakot kestäneet jo 8 päivää ja päivä päivältä tuntuu yhä enemmän siltä, että päätös oli oikea! Minä en vaan yksinkertaisesti ole karkin kohtuukäyttäjä, joten parempi olla kokonaan ilman. 

Saara on ehdottomasti lemppari-
ohjaajani Elixiassa. :)
Positiivista myös tässä viikossa on se, että liikunta on palannut mukaan arkeen. Kolmena päivänä on reippailtu vaunujen kanssa ja huomenna illalla on luvassa Cardio Energy + Core Ball, joten lauantaina todennäköisesti tuntuu. Paino oli tänään notkahtanut alaspäin tasalukemaan 57 kg, joten turvotukset ovat vihdoinkin alkaneet saada kyytiä. Tänään söin iltapalaksi reippaan annoksen makeaa tuoretta ananasta ja se kyllä peittoaa irtokarkit mennen tullen (ainakin vielä olen tätä mieltä...) eikä vähiten sen nestettä kropasta poistavan vaikutuksen vuoksi. 

Sain iloiseksi yllätykseksi kampaaja-ajan täksi illaksi, joten täällä kirjoittelee taas juurikasvultaankin hehkuva blondi! Sokoksen verkkokaupan alesta lähti tilaukseen myös uudet hopeashampoo ja -hoitoaine sekä uutena tuttavuutena myös KC Professional Color Mask Silver, jota suositeltiin testattavaksi jo muutama kuukausi sitten, kun hiuksissani on kuitenkin valitettavasti vielä sitä keltaista vivahdetta mukana. Lähempänä kesää olisi sitten tarkoitus raidottaa hiukset, mahdollisesti ruskeilla raidoilla, jotta tuo juurikasvu ei olisi aina niin silmiinpistävää muutama viikko tyvivärjäyksen jälkeen.

Tänään myös mummu tuli tarkkailemaan, miten Neidin nukkumaanmenolaitto sujuu eli "harjoittelemaan" viikonlopun yökylää varten. Äitiä stressaa tuleva yökylä ihan hirveän paljon, vaikkakin Neitihän todennäköisesti nukkuu suurimman osan ajasta, kun Neiti ja Tyyppi mummulaan suuntaavat päikkäreiden jälkeen ja Neitihän menee nukkumaan sitten jo klo 18 aikoihin. Mummu ei kyllä pienistä itkuista varmastikaan hätkähdä, vaan oikeastaan innolla odottelee saavansa pikkuneidinkin yökylään. Ja jeps, aviomies lupasi napata asukuvan sitten tännekin esiteltäväksi. ;) 

1 kommentti:

  1. Mulla tekee suklaata mieli ihan taas hirveesti. En yleensä ihan kauheasti sitä syö mutta joululta jäi päälle. Toivottavasti kaupoista on joulukonvehdit huomenna loppu, kun suunnistan ruokaostoksille...

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!