lauantai 31. tammikuuta 2015

EDiT!! Vielä ehdit!!

EDiT!!
Bloggerissa olleen vian takia, postaus on tullut näkyviin ainakin osittain vasta tunti sitten. Näin ollen, tehdään niin, että arvonta-aikaa pidennetään sunnuntain (1.2.15) iltaan saakka.

Palkinnoistahan toisen lupasin olevan lapsellinen ja toisen sitten aikuismaisen. Aiemmin annoin pienen pientä vinkkiä noista palkinnoista, mutta nyt katson parhaaksi julkistaa mitä onnelliset voittajat saavat. :)

Ensin se lapsellinen palkinto:


Tämä, jos mikä, kuuluu jokaisen lapsen ja etenkin jokaisen lapsenmielisen kirjahyllyyn. Ja nyt onnellisella osallistujalla on mahdollisuus voittaa tämä omaansa tai lapsensa kirjahyllyyn. :) Ja kyllä, toinen kappale on etsinnässä tämän pingviinin omaan kirjahyllyyn.

Sitten se aikuismaisempi palkinto. Halusin jotakin, missä olisi jotain äärimmäisen tylsää ja aikuismaista. Sellaista aikuismaista, mikä ei mitenkään voisi liittyä lapsiin ja kun törmäsin tähän lautapeliin, oli valinta varsin piakkoin tehty! Mikä olisikaan aikuismaisempaa (ja tylsempää?), kuin VAKUUTUKSET?! :) Joten aikuismainen palkinto on varustettu pienellä lapsellisella sivujuonteella, sillä kukapa ei tykkäisi lautapeleistä?


Peli on mitä ilmeisimmin peräisin vuodelta 1995.

Joten, huipusti onnea arvontaan! Helpotetaan uusille osallistujille hommaa sen verran, että osallistua voi jättämällä kommentin ja sähköpostin tämän postauksen kommenttikenttään.

2 kommenttia:

  1. Voi että, mitenkä ihastuttavat palkinnot :D

    VastaaPoista
  2. Ihanat palkinnot! Mukana :)
    millakko ( at ) gmail.com

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!