torstai 29. tammikuuta 2015

Talvitamineita

Aika monessa perheblogissa esitellään usein jo hyvissä ajoin lasten kausivaatetusta, joista useimmin esittelyissä ovat välikausi- ja talvikauden vaatteet. Ja useimmiten niissä ovat esillä aina merkkivaatteet, eli Pop:it, Ticketit, Molo:t, Mini Rodinit... Se, mitä vähän ihmettelen, on se, että harvemmin näissä kerrotaan hintoja, millä vaatteet on ostettu. Tai siis, jos esimerkiksi tekee hyviä löytöjä kirppiksiltä merkkivaatteiden kohdalla, niin miksi hintatiedot pitää jättää mainitsematta, jos kuitenkin muutoin blogissa ikäänkuin perustelee merkkivaateostoksia kirppislöytöinä? Ihan sama, jos ostaa vaatteet normaalihinnoin. Mun mielestä hinta on äärimmäisen mielenkiintoinen tieto. :)

Mä olen älyttömästi myöhässä, mutta ajattelin nyt kuitenkin kertoa, että meillä Tyyppi vetää tätä talvea läpi H&M:lta ostetuissa 98/104-koon mustissa henkselitoppahousuissa ja saman koon punakuosisessa takissa. Hintaa toppiksilla oli muistaakseni 29,99 € ja takilla 39,99 € Molemmissa on varsin reilu mitoitus, joten saattaisi olla, että molemmat mahtuisivat käyttöön vielä ensi alkutalvena.

Pipo: H&M
Rukkaset: Jonathan
Housut ja takki: H&M
Kengät: Kuoma


Takissa tykkään erityisesti siitä, että tuo takakappale on hieman etukappaletta pitempi.
Toppikset oli myyty H&M:n nettikaupasta loppuun, mutta tuota Tyypin takkia myydään tällä hetkellä alessa hintaan 15 €

Neiti puolestaan "talvehtii" Eisbärchenin ruskeassa toppapussissa sekä serkkupojilta lainaksi saadussa sinikuosisessa Ciraf-vauvahaalarissa. Koko haalarissa on 62, mutta mitoitus vastaa kokoa 74. :)

Haalari: Ciraf lainassa serkkupojilta
Pipohattu Kivat -kirppislöytö 1 €
Tumput: H&M 1 € (alelaatikosta)
Lamaze Lulu Ballerina 5 € (Nella ja Nuttu)
Tämän haalarin lisäksi Neidillä on lahjaksi saatu punainen H&M:n kevyttoppahaalari, jota ollaan aika paljon käytetty. Olen pukenut Neidin nyt ihan vallan liian lämpimästi tuonne vaunujen alle. Jos plussa-asteita on useampia, niin kyllä tuo toppapussi on silloin niin liikaa. Miten sitä onkin vähän hakoteillä tuon vauvan pukemisen kanssa, vaikka tosi moni asia puolestaan tuntuu niin paljon helpommalta?

8 kommenttia:

 1. Minä oon ostanut yhden Ticket to heavenin vk-haalarin ja se on yhden lapsen jäljiltä melkein roskiskamaa. Sen sijaan Cirafin halpistoppiksetmon kestäny älyttömän hyvin kaks rasavilliä ja edelleen lähtee kiertoon, joskin ilmaiseksi tai hyvin pienellä hinnalla. Muuten meillä on ollut Reimatecin haalareita, Lassie, nyt on toista päivää käytössä Rasavilin toppahaalari. Sampolle ostettiin just Cirafin toppatakki 15 eurolla, Onnille ostin alennuksesta ens talveksi Cirafin haalari hintaan 35€. Oon kyllä tosi yllättynyt tuosta Cirafin toimivuudesta! En tosiaankaan maksa enää satasta haalarista, joka pahimmillaan menee yhdellä hajalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Ciraf on kyllä minutkin useamman kerran yllättänyt positiivisesti. :) Samoin Lassien vk-haalari, jossa oli kurikset samassa "paketissa".

   Poista
 2. Ihana postaus! Noralla oli viime talvena hm:n toppahousut, maksoivat uutena alennuksesta huikeat viisi euroa ja piti tytön lämpöisenä ja kuivana. Nyt ostettiin takki ja housut stadiumista ja ajattelin et pärjätään ilman haalaria eikä sitä kyllä näillä keleillä ole ollut ikävä. Oliverilla äitiyspakkauksen toppahaalari ja sit saatoin vähän törsätä ja ostaa uuden lämpöpussin :D ja täällä myös puetaan ihan liikaa vauvalle päälle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kadonnut bittiavaruuteen. :) Mä kaipailin turvakaukaloon jonkin aikaa lämpöpussia, mutta nyt sekään ei ole enää tarpeellinen. On kyllä kökkö tämä talvi. :(

   Poista
 3. Meillä on esikoisella HM-haalari viime vuodelta ja vauvalla äitiyspakkauksesta saatu. Hyvin menee, tosin esikoinen sai alesta HM:n takin ja housut, kun alkoi haalari olla vähän niukka. Samoin ostin jo ensi vuodeksi (toivottavasti vielä sopii) uuden haalarin hintaan 35 euroa. Ei näin pienillä vielä ole näkynyt mitään käytön jälkiä mut isommilla huomaa välillä, jos vaate on huonolaatuinen. Tosin hinta ei kerro laadusta enää oikein mitään... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pitää paikkansa, että hinta ei kerro laadusta. Itse en ensi talveksi vielä uskalla kumpaakaan varustaa, kun en osaa yhtään arvella mitä kokoa Neiti on. :) Jotenkin niin hassua, että käytössä on vasta koko 68!

   Poista
 4. Ihana postaus minunkin mielestäni! Kyllä on mukava kuulla välillä muistakin vaatteista kuin reimatecista, molosta ja ticketistä :) Ja onhan tuo hintatieto NIIN oleellinen asia. Ihanan raikas tuo Tyypin takki, pitääpä piipahtaa h&m:n nettisivuilla... Pojulla oli samanlainen toppahaalari viime talvena kuin teidän Neidillä tuossa kuvassa. Oli oikein lämmin ja kaikinpuolin suloinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja serkkujen äidiltä saatiin terveisiä, että ihan oma on haalari eikä lainattu. :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!