perjantai 30. tammikuuta 2015

Possut nimeltä Sisu ja Näpsä

Tyypillä on ollut (kuinkas muuten...?) Nalle Puh-aiheinen säästölipas, johon on ahkerasti kerätty äidiltä ja etenkin isiltä saatuja kolikoita reilun 2 vuoden ajan. Tänään oli sitten tiedossa reissu pankkiin tyhjentämään lipas Tyypin säästötilille. Sekä Tyypillä, että Neidillä on omat säästötilinsä, joille sitten säännöllisen epäsäännöllisesti säästetään rahaa.

Kolikkopisteellä sitten pussitettiin kolikot, täytettiin lappunen ja liimattiin pussi kiinni. Tyyppi sai tietysti osallistua jokaiseen osioon ja kun kolikkopussi tiputettiin lokerosta säilöön, hän totesi iloisesti: "Nyt meni kolikot roskiin!" Onneksi sentään ei, vaan viimeistään kahden viikon kuluttua pitäisi talletuksen näkyä Tyypin tilillä. Pankista molemmat muksut saivat uudet pulleat säästöpossut ja Tyyppi lupasi reippaasti laittaa kolikoita myös pikkusiskon possuun, kun sisko ei vielä itse osaa. Tyyppi myös nimesi possut. Omasta possusta tuli Sisu ja Neidin possusta Näpsä. :) Varsin sopivaa, kun Neidin lempinimi on Neiti Näpsä (Roope Ankan sihteerihän kulkee samalla nimellä).

Olen kyllä niin tyytyväinen edelleen noihin Phil & Teds-rattaisiin, että! Niiden kanssa on niin helppo liikkua noiden muksujen kanssa paikasta toiseen. Tänään Tyyppi oli ihan pikkuisen innoissaan, kun mentiin pitkästä aikaa bussilla ja jäbä sai ihan itse nousta keskiovesta bussin kyytiin, eikä tarvinnut istua rattaissa vaan sai istua penkillä. :) Ihanan pienet asiat saavat lapset onnellisiksi.


2 kommenttia:

 1. Vai meni rahat roskiin :D Meilläkin keskimmäinen 8v kerää pojun säästöpossuun rahaa. Usein käy tiputtamassa sinne omasta kukkarostaan 5 tai 10 senttisen, joskus jopa euron :) On nuo sisarukset vain ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskomatonta, nyt vasta huomasin tämän kommentin.
   Tyyppi jaksaa kyllä olla pikkusiskoaan kohtaan äärimmäisen suloinen ja hurmaava, mutta saattaapi tuon isoveljen tuuli aina vähän väliä kääntyä ja silloin yritetään siskolle antaa kyytiä.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!