perjantai 23. tammikuuta 2015

Lauantainen kirppiskierros: Kierrätyskeskuslöydöt

Launtaisella kirppiskierroksella Akselista suunnattiin vielä Kierrätyskeskukseen Nihtisiltaan ja sieltä vielä Suomenojalle. Suomenojan myymälässä en ollutkaan aiemmin vielä käynyt ja tein sieltä muun muassa uudenveroisen Mauri Kunnas-löydön...


Kierrätyskeskuksesta löysin tuon uudenveroisen Mauri Kunnaksen Koiramäki-kirjan ja se kustansi kokonaiset 5 euroa. Näin ne Kunnaksetkin pikkuhiljaa kertyvät hyllyyn. Nalle Puhin satuviikko ja Prinsessa-kirjat löytyivät Jäähallista.


Nämä ihanat pinkit pöksyt (koossa 80 cm H&M) kustansivat 1,50 €

Ja nyt on pakko myöntää, että oli pakko tarkistaa Kierrätyskeskuksen kuitista, että en ostanut muuta, kuin nämä. :) Mutta tuo Kunnas, mikä löytö!! Seuraavaksi etsittävien listalla onkin sitten Uppo-Nalle-kirjoja.

Tänään siivosin Neidin vaatekaapista eli lipaston laatikosta loput 62 cm vaatteet pois. =/ Voi kyynel, meidän Neiti käyttää kokoa 68 cm. Iso kiitos vielä Mialle taannoisesta vaatepaketista, josta ollaan saatu otettua käyttöön mitä suloisimpia pupu-kuosisia bodyja. Neiti kikattaa joka kerta sanalla pupu.

Nyt ovat myös kirppispalkinnot odottamassa voittajia! Palkinnot, joista etenkin siitä lapsellisesta olen ihan mielettömän innoissani!! Voitte arvata, että sellaista on toinen etsinnässä ihan itselle. :) Se on sellainen, joka todella käveli vastaan ja yllätti. Mikäli et ole vielä osallistunut arvontaan, niin voit osallistua täällä (tammikuun loppuun saakka).

1 kommentti:

  1. Kiva että löytyy käyttöä! Meillä Olilla on muuten vielä(kin) käytössä jotain 62 kokosia vaatteita, meidän mini-mies :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!