torstai 22. tammikuuta 2015

Lauantainen kirppiskierros: Akselin löydöt


Viime lauantain kirppiskierros jatkuikin sitten Jäähallista itsepalvelukirpputori Akseliin. Mikäs sen mukavampi juttu, onhan Akseli eräs suosikkikirppiksiäni. :)

Tällä kertaa eräässä pöydässä oli aivan lyömättömän ihana konjakinvärinen Michael Kors-laukku. Ja ennenkuin anomuumit innostuvat, niin kyllä laukku oli aito ja hinnoiteltu 42 euron hintaiseksi. Ellei kirppisseuralaiseni olisi tarjonnut sille uutta kotia, niin minä olisin sen tehnyt. Mutta laukku sai siis oikein hyvän uuden kodin. 

Yleensä Akselissa aloitan kierroksen aina kassapisteen päässä olevista myyntipöydistä, mutta tällä kertaa aloitettiinkin ihan toisesta päästä. Heti ensimmäisessä pöydässä oli oranssi -50% hinnoista-lappu ja... Nalle Puh (ylläri). 6 euroa - 50% uskalsin ottaa riskin, josko Puh-karhu ei uusien paristojen avulla heräisikään henkiin. Väitän kyllä, että jos myyjä olisi leluun jättänyt toimivat paristot, niin kyllä olisi karhu mennyt kaupaksi tuolla 6 euronkin hinnalla, mutta parempi näin Tyypin ja Neidin kannalta. 

Puh-karhu kertoo tarinoita ja laulelee. :)
Tyyppi ja Neiti molemmat pitävät tästä(kin) Puh-karhusta.
Kahdesta eri pöydästä löysin pitkästä aikaa itsellenikin (ja hoikistuneelle kropalleni) kaksi uutta t-paitaa ja sitten kolmannesta pöydästä jo pitempään ostoslistalla olleet pinkki-ruudulliset pyjamahousut. 

S-koon pyjamahousut 1 € 
Sinivalko-raidallinen Only ja ruskea-valkoraidallinen t-paitahuppari(!!!), yhteensä 2 €
Neidille oli etsinnässä kokoa 68 ja sitä löytyikin myös Akselista. Kaksi bodya yhteensä 2 €
Löysin myös kolmannen bodyn, mutta kotona huomasin, että siinä oli reikä kainalossa, joten se löysi samantien tiensä roskakoriin. 

Jo lokakuussa löysin Akselista nämä kuvassa näkyvät kolme ajoneuvoa, jotka Tyyppi löysi joulukalenterin luukuista. Tuo autotalli onkin ollut sen jälkeen etsinnässä, mutta yleensä, jos se on tullut vastaan kirppiksellä, on se ollut hinnaltaan autojen kera ~10-15 euron luokkaa. Nyt sitten löytyi pelkkä talli (olisiko ollut peräti sama myyjä...?) ja hinnaltaan 2 euroa. Tyyppi r-a-k-a-s-t-a-a kaikkia erilaisia nosto-, rulla- ja liukuovia, joten tämä päätyi kyllä onnelliselle uudelle omistajalle. 

Tyypin huoneessa on tämä samaan sarjaan kuuluva tähtilamppu yövalona ja nyt Neidin vaaleanpunaiseen huoneeseen löytyi 2 eurolla miinus 50% myös mitä sopivin yövalo.

Retrolöytö kaverilleni, joka fanittaa vanhoja 90-luvun Prätkähiiriä. Taaskaan ei ollut paristoja, joten toimivuutta ei voinut testata, MUTTA kokonaisella eurolla olin valmis ottamaan riskin. :) JA toimii!! 


Ja viimeisimpänä, pakko oli poimia ostoskärryyn Minigrip-minipussillinen (3,50 €) Hamtaro-hahmoja. :) 

Tulossa vielä esittelyyn Kierrätyskeskus-löydöt!

Blogi on ollut aikamoinen sekametelisoppa viime aikoina, mutta toisaalta sellaista tämä lapsiperheen elämä on, joten tuskin siitä kannattaa sen suurempaa stressiä ottaa! Toivottavasti (ja ilmeisesti) tekin ruutujen sillä puolin tunnutte viihtyvän menossa mukana. Jos löytyy jotain toive-postausjuttuja, niin laittakaahan viestiä. 

3 kommenttia:

 1. Huikeita löytöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, kyllä mä olen tosi tyytyväinen. :)

   Poista
 2. Taas niin mahtavia löytöjä :) Itse en ole ehtinyt paljoakaan kirppistelemään, joten on ihana fiilistellä muiden löytöjä!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!