sunnuntai 11. tammikuuta 2015

EDiT!! Meidän päivä: One night in Barona Areena

EDiT!! Kuvat lisätty postaukseen!

8.11: Neiti herää jokeltelemaan ja "lauleskelemaan" pinniksessä. Kuunneltuaan Neidin turinatuokiota ~10 minuuttia, aviomies käy hakemassa Neidin meidän sänkyyn, missä Neiti pyörii, kuin väkkärä äidin kainalossa.

8.30: Aviomies ehdottaa josko Neiti kävisi nyt aamutuimaan kylvyssä, kun illalla ollaan mummulassa. Aviomies käy ennen kylpyhetkeä juomassa kupin kahvia alakerrassa. Äiti ja Neiti söpöstelevät ja Neiti väläyttelee pulinan ohessa valloittavia hymyjään masullaan. Tyyppi nukkuu vielä.

8.42: Neiti lämpimään kylpyyn ja huolellinen pesu myös korvien takaa. Neiti tapittaa isiä tosi tarkkaan. Ei menekään enää, kuin reilun kuukauden verran ja kylvyssäkin voidaan alkaa käydä istuen. Note 2 self: osta toinen kylpyamme Ikeasta. :) On varmasti muikean näköistä seurata, kun molemmat muksut ovat samaan aikaan kylvyssä omissa ammeissaan.

Tyyppi osaa olla niin huippusuloinen Neidin kanssa.
Ja sitten, kun Tyypin hermo menee, niin ensimmäisenä on Neitiä läppäisemässä. Aaaaaaaaaaaaargh!
8.55: Kuivaan ja samalla rasvaan Neidin. Tyyppi avaa yks´kaks yllättäen huoneensa oven ja toteaa:
"Mitäs Pipsa Possu sitten sanoi sille Hammaskeijulle? Tämä Hammaskeiju on myöhässä!" Katson aviomiestä, onko Tyyppi oikeasti hereillä, vai käveleekö unissaan? Tyyppi on hereillä. Eilen illalla äidin kertoma Pipsa Possu-satu on vain jäänyt näköjään tarkasti mieleen. Tyyppi aamutoimiin kylpyhuoneeseen isin kanssa.

9.07: Alakertaan aamupalalle. Aamupäivällä on tarkoitus kiirehtiä käymään kaupassa ja sen jälkeen suunnata mummulaan lounaalle. Kuppi kahvia ja kaksi voileipää aamupalaksi äidille, isi ja Tyyppi syövät Nalle-puuroa ja Neiti maiskuttelee annoksen vauvan puuroa höystettynä marjasoseella. Sitten vaatteet koko konkkaronkalle päälle ja nenät kohti autoa. Pitkästä aikaa joudun purkamaan rattaista istuimet pois ja turvakaukalon adapterit tilalle. Niiden kantokyky on tosiaan 9 kg, joten kovin pitkään ei Neiti enää turvakaukalossa rattaissa voi matkustaa.

10.12: Lidl:ssä. Tyyppi palauttaa isin kanssa pulloja ja suuntaan aamutorkuilla olevan Neidin kanssa hevi-osastolle hakemaan kurkkua (3,99 €/kg), kotimaisia tomaatteja (3,89 €/kg) sekä punaista ja keltaista paprikaa (2,99 €/kg). Lisäksi ostoskärryyn päätyy broilerin rintafileitä (480 g/3,99 €), juustoa, maitoa, Tyypille Danonino-rahkaa (4 kpl / 1,69 €), wc-paperia ja paistopisteestä karjalanpiirakoita, jotka ovat meidän perheen mielestä huippuhyviä ja ehdottomasti parempia, kuin vastaavan hintaiset (0,25 €/kpl) Rainbown karjalanpiirakat, joita on myynnissä tätä nykyä ainakin Prismoissa ja S-Marketeissa. Kaupasta ajellaan kotiin pakkaamaan valmiiksi yöpymistarvikkeet Neidille ja Tyypille.

10.55: Kotona keräilen mukaan Tyypin ja Neidin yöpymistarvikkeet. Neidille unipussi, unipehmot, molemmille pyjamat, vaihtovaatteet, Tyypille autoja, Tyypin Puh-karhut, oma peitto ja tyyny...

11.33: Mummulassa. Tyyppi ja aviomies syövät lounaaksi (mitäpä muutakaan...) mummun herkkupastaa ja Neidille syötän purkillisen kukkakaali-porkkanasosetta. Itse juon kupillisen kahvia ja käyn vielä mummun kanssa lävitse aikataulua lähinnä Neidin ruoka-annosten suhteen. Mummulassa kun yleensä tupataan syömään. Ja paljon. Usein.

12.14: Neitiä alkaa ihan hiukan itkettää ja aviomies toteaa, että taitaapi olla meidän aika lähteä, että mummu pääsee rauhassa laittamaan Neidin päiväunille. Tyyppi vilkuttaa vaarin kanssa äidille ja isille ikkunasta.

12.30: Ajellaan käymään vielä K-Supermarketissa, josta mukaan syöntikypsää avokadoa guacamoleen ja kurkkaus tex mex-hyllyllä Avokadon makuisen dippikastikkeen avokado-pitoisuuteen (Pirkan versiossa 0,7 avokadoa -) tehdään itse guacamole tällä ohjeella) ja Alkosta mukaan pullo Fresitaa. Tapiolan apteekista täytyy vielä hakea särkylääkettä (aviomiehellä on menossa ibumax-kuuri niska- ja hartiasäryn takia) sekä Neidille D-vitamiinit maitohappobakteerilla höystettynä. Tekstiviesti mummulta, jossa tiedote, että sekä Tyyppi että Neiti ovat molemmat onnellisesti päiväunilla.

14.00: Aviomiehen kanssa aletaan kokkailla tortilloja. Aviomies tekee guacamolea, josta tulee tosi herkullista. Täytteeksi tehdään salaatin, paprikan, tomaatin ja salsan lisäksi tulisesti maustettua jauhelihaa.There´s no time like the present for Fresita!
14.30: Ihanaa syödä aviomiehen kanssa kaksistaan, ilman, että tarvitsee mairitella yhtä pöydän päässä istuvaa 3-vuotiasta syömään.

15.00: Päiväunille mars mars!

16.15: Saadapa joka päivä nukkua tällaiset päikkärit. Vähän kuin lomalla olisi. :) Suihkuun, jonka jälkeen Apulantaa Spotifysta ja yks (ja myöhemmin vielä toinen) kylmä lonkero lasiin. Illaksi onkin luvattu lumimyräkkä, hurraa! Kingin ajastus nauhalle.

Joulupukin tuoma Snow White and The Huntsman Apple Clutch Bag
pääsi myös ensimmäistä kertaa ulkoilemaan Baronalle.
18.40: Ihan vähän pyryttää lunta, suunnataan bussipysäkille ja kohti Barona Areenaa.

19.20: Barona Areenalla on jonkin verran ruuhkaa ovilla, mutta hyvin ja pian päästään sisälle. Aviomies vie takit narikkaan ja 10 minuutin jonotus naistenhuoneeseen alkaa. Hyvin ehditään vielä Sky Bariin juomaan yhdet drinksut ennen keikan alkua.


20.05-22.55: APULANTA: KOSTO KAIKISTA VUOSISTA!
Keikka on aivan huikea.


Super-ihana Toni Wirtanen!!

23.05: Ulkona pyryttää huolella lunta. Bussipysäkillä stadin suuntaan on arviolta 50 metrin matkalta ihmisiä. Me suunnataan aviomiehen kanssa vielä yksille The Gallows Bird-pubiin.


ps. Kun heti puolen yön jälkeen suunnataan kotiin taksilla ohi samaisen bussipysäkin, odottelee bussia vielä 35 metrin matkalta ihmisiä. Meidän taksikuski tiesi kertoa, että viimeinen stadin suuntaan matkalla ollut bussi oli ajanut täynnä matkustajia tämän pysäkin ohitse. Toivottavasti kaikki siitä pääsivät kuitenkin tavalla tai toisella koteihinsa. Lunta nimittäin tuli tässä vaiheessa jo vaakatasossa ja melko runsaanlaisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!