maanantai 8. joulukuuta 2014

Valmistautumista Tavarataivas-viikkoon

Varmistelin jo kesällä, että järjestetäänkö suosikki-kirppikselläni Nellassa ja Nutussa myös tänä loppusyksynä/alkutalvena Tavarataivas-myyntiviikot. Edellisen kerran varasin myyntipöydän tältä teema-viikolta kaksi vuotta sitten (click ja click), jolloin myynti kävi varsin mukavasti. Alunperin tein pöytävarauksen tulevan viikon torstaista alkaen, mutta onneksi sain aikaistettua pöytävarausta ja nyt pääsen aloittamaan jo huomenna tiistaina 9.12 siten, että tänään klo 18 jälkeen voin jo käydä laittamassa myyntipöydän (nr. 35!) kuntoon.

On ihan älyttömän kiva päästä pitkästä aikaa myyjän rooliin kirppikselle ja laittaa turhiksi käyneitä lastentarvikkeita, leluja, vaatteita ja Tavarataivas-viikkoteeman mukaisesti myös vähän muitakin tavaroita  myyntiin. Olin ajatellut, että ei sitä tavaraa, siis lastentarvikkeita ole niin paljon, että pöytää olisi kannattanut aiemmin ottaa, mutta taisin ehkä olla väärässä. Ainakin, kun katsoo sitä tavaramäärää leluja ja vaatteita, jotka olen ehtinyt viikonloppuna hinnoitella myyntiin. 

Vino pino kokoa 50-56 cm lähtee Neidin vaatekaapista myyntiin. Ja teinpäs samalla myös Tyypin vaatekaappiin inventaarion ja sieltäkin löytyi muutamia 92-98 cm kokoisia vaatteita myyntiin. Olin todella tarkka vaatteista, jotka valitsin myyntiin, eli vain ne oikeasti edelleen siistit lähtevät myyntiin. Samalla tulikin siis kassillinen UFF:iin tavaraa.

Hinnoittelun suhteen olen tosiaan ollut hyvin maltillinen ja miettinyt hinnat täysin sen mukaan mitä itse olisin valmis vastaavasta tuotteesta maksamaan.

Hinnoittelinkin sen vuoksi kaikki vaatteet todella huokeiksi, eli toisinsanoen suurin osa vaatteista irtoaa kokonaisen euron kappalehintaan, muutama hintaan 0,50 euroa ja ihan muutaman uskaltauduin hinnoittelemaan peräti 3 euron suuruiseksi.

Erittäin siistikuntoiset bodyt vielä myyntiin.
Ai miten niin vaaleanpunainen on valtaväri pingun myyntipöydässä?
Mitä olisi lastentarvikekirppis-myyntipöytä ilman velour-housuja? :)

Mayoral-takki, super-ihana, meille jo pieni. :( 16 €
Tuo Mayoral-takin pieni koko harmittaa, koska ei ehditty takkia käyttää yhtään niin paljon, kuin olin toivonut. Niinpä se lähtee nyt myyntiin täysin uudenveroisessa kunnossa. Ja jeps, myyntihinta on ehkä suolainen, mutta ehkä sille kuitenkin löytyy ostaja.

Myyntiin meneviä leluja kävimme yhdessä Tyypin kanssa läpi. Kävimme siis perjantaina bussiretkellä lasten kanssa Nellassa ja Nutussa maksamassa pöytävuokran ja hakemassa pinon hintalappuja ja samalla kerroin Tyypille, että tänne kirppikselle tuodaan sitten niitä tavaroita kotoa myyntiin ja Tyyppi oli varsin innoissaan tästä. Kotona sitten päikkäreiden jälkeen kävimme Tyypin kanssa läpi leluja, joilla ei ole leikitty enää todella pitkään aikaan ja, jotka voisivat saada uuden kodin kirppiksen kautta. 

Muun muassa nämä lähtevät myyntiin:

Oli kiva käydä läpi leluja myyntiin yhdessä Tyypin kanssa.
Ja saada Tyypistä kirppisseuraa nyt sitten ensi viikolla. :)
Fisher Price Little People-parkkitalo äänillä ja kahdella autolla/ukkelilla 15 €
Kaikkea en ole suinkaan ehtinyt hinnoittelun lomassa kuvata, mutta aika paljon on Fisher Price-leluja lähdössä myyntiin. :) Niitähän meidän taloudessa on riittänytkin ja riittää myös vielä tämän kirppiskierroksenkin jälkeen.

Mitäs mieltä olette myyntiin lähtevistä tuotteista, te vannoutuneet kirppistelijät ruutujen sillä puolella?

7 kommenttia:

 1. Oih, Fisher price koira ja mato kirja voisivat kotiutua meillekin ;) Laitoitko niihin mitä hinnaksi? Ulthima thulen laseja löytyy meiltäkin kaapista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Tanssivan hauvan" hinnoittelin 9,5 euron ja mato-kirjan 4 euron hintaiseksi. :)

   Poista
 2. Meillä on toi matokirja ja se rallatus on ihan kamala... loppuispa siitä patterit pian. Oliko nyt muuten paljon hyvää tavaraa? Esim pojalle kokoa pieni :) pitäis taas pitkästa aikaa käydä

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Moikka! Siis nuo ylläolevat tavarat lähtivät joulukuussa myyntiin Nella ja Nuttu-kirppiksellä. :) Eli ovat sitä kautta löytäneet uudet kodit.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!