keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Toisen kierroksen kirppislöytöjä

Eilen Tyypillä oli kerhopäivä ja kerholaiset suuntasivat Tapiolan kirkkoon joulujuhlaan. Ehdin piipahtaa Tapiolassa Toinen kierros-kirppiksellä ja löysin kaksi ihan mahtavaa juttua, jotka löytävät tiensä Tyypille joululahjoiksi.
Tämä lelu oli kyllä ihan parhaita löytöjä ikinä. Hintaa lelulla oli 4 € - 70% = 1,20 €
Harmittavaa oli ostopäätöstä tehdessä se, että toimivuutta ei voinut testata, mutta tuo 1,20 € oli kuitenkin aika pieni riski. Lelussa on siis 4 erilaista toimintovaihtoehtoa ja kotona lasten ollessa päikkäreillä, avasin patteriluukun ja tsekkasin miltä näyttää. Lelussa oli paristot, mutta jostain syystä kaikki kolme paristoa oli asennettu väärin päin. Otin paristot pois ja laitoin uudet tilalle ja voilá: lelu toimii!

Sen verran mitä ehdin testata, niin lelu esittää erilaisia kysymyksiä, kuten: "Olen keltainen, löydätkö minut? Olen kala, löydätkö minut?" Olen täysin varma, että Tyyppi sekoaa tämän saadessaan. :)Mätki myyrää! Ajattelin toivoin, että tämä olisi sellainen peli, jossa myyrää voisi ihan oikeasti mätkiä. Ja tämähän on juuri sellainen!!! Hintaa pelillä oli 4 € - 30% ja olin siis oikeasti äimänä siitä, että miten tämä ei ollut lähtenyt kenenkään matkaan tuolla alkuperäisellä hinnalla. Kurkkasin pelilaatikkoon sisään ja pelissä oli paristot mukana (jes, mahtava myyjä!) ja näytti kokonaisuus kyllä melkoisen hyvältä. Kotona sitten avasin pelin ja tämä on kyllä niin sanalla sanoen COOL!!
Siis pakettiin ja kuusen alle.

Kirppispöytääni (nr. 35) Nellassa ja Nutussa vein tänään muun muassa muutaman Tyypin kanssa yhdessä valitsemani pelin, joita ei ole enää pitkään aikaan pelattu. Leluja on kyllä todella isolla kädellä viety kiertoon, mikä on kyllä niin tosi hyvä juttu, kun tässä on tuo joulu lähestymässä ja äitikin on jo ehtinyt jos jonkinlaista pakettia hankkimaan... :)

Iso kiitos muuten kaikille pöydässäni tähän mennessä vierailleille! Kivasti oli ensimmäisenä päivänä pöytään tullut tilaa ja ensimmäisen vajaan päivän myyntisaldokin yllätti oikein tosi positiivisesti. Seuraavan kerran lisäystä pöytään on luvassa torstaina!

4 kommenttia:

 1. Vau, sä teet AINA mahtilöytöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kieltämättä, hyviä löytöjä.

   Katsotaan josko huomenna ehtisin tutkailla muutaman kirppispöydän, kun tänne on TAAS luvattu niin ankeaa säätä ja Tyyppi pääsisi leikkimään vähäksi aikaa kirppiksen leikkinurkkaan. Aaaaargh, tätä pimeää, harmaata ja märkää säätä. :( Tänään on ollut koko päivä niiiin pimeää, että en ihan tajua miten tällaisesta pimeydestä selviää täysjärkisenä...

   Poista
 2. Aivan mahtavialöytöjä olet kyllä tehnyt! Voi kun pääsisin myös vierailemaan kirppispöytääsi - niin ihania juttuja. Kenenkä tuo ensimmäinen lelu on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon ensimmäisen pohjasta löytyy merkintä Amo, mutta en löydä sitä Googlella. ? =/

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!