tiistai 9. joulukuuta 2014

Tervetuloa ostoksille!

Huh. Tunti siinä meni, mutta sain kuin sainkin myyntipöydän kuntoon!
Oli tosi kiva laittaa pöytä rauhassa valmiiksi, kun viimeinen tunti oli varsin rauhallinen kirppiksellä.


Nro 35 ja ensimmäiset tavarat kävivätkin rauhallisesta viimeisestä tunnista huolimatta jo kaupaksi. Toivon tietysti hyvää myyntiviikkoa, mutta samalla myös, että mahdollisimman moni ostaja löytäisi jotain tarpeellista itselleen tai läheiselleen vaikka lahjaksi pöydästäni.

Ostatteko muuten kirppiksiltä tavaroita esimerkiksi synttäri- tai joululahjoiksi ja mitä mieltä olette jos saatte lahjaksi ns. second hand-juttuja? Pitääkö kaiken olla uutta ja alkuperäisessä paketissa?


2 kommenttia:

 1. Onpas todella huoukuttelevan näköinen kirppispöytä!
  Omalle lapselle ostan paljonkin ns. second hand juttuja lahjaksi ja itsellenikin ne sopisivat oikein mainiosti. Muille ei sitten tule oikein ostettua käytettynä, kun ei oikein tiedä mitä mitä olisivat mieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)
   Tuossa muksujen herättyä lähdetäänkin pyörähtämään kirppiksellä ja katsomassa josko olisi tullut vähän lisää tilaa ja jos näin iloisesti on käynyt, niin lisäämässä muutama juttu myyntiin.

   Mikäköhän siinä muuten on, että itselleen ja omalle perheelle tosiaan tulee ostettua nykyään paljonkin kirppikseltä juttuja, mutta lahjaksi ei? Kun kirppistely on kuitenkin tänä päivänä (käsittääkseni) myös aika trendikästä.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!