maanantai 29. joulukuuta 2014

f-l-u-n...

Tyyppi sairastui flunssaan viime torstaina, siis joulupäivänä. Aviomies sunnuntaina ja minä oikein kunnolla viime yönä. Toivottavasti Neiti selviytyisi ilman tartuntaa, mutta tokihan tässä on "merkki päällä" ja rokotteetkin Neiti on saamassa keskiviikkona, että katsotaan mitä tulossa on. Toivottavasti tänään on ollut se oma sairain päivä ja nyt tästä sitten alkaisin / alkaisimme toipua.

Vähiten ehkä harmittaa se, että ulkona on ollut mitä upeimmat talviset kelit ja huomenna alkaa sataa vettä täällä etelässä ja lämpötila lauhtuu useammaksi päiväksi. Siinäpähän saavat taas lumet kyytiä ja harmittaa ihan ketusti, että ei päästä pulkka- tai liukurimäkeen. Sisällä ollaan siis vietetty nyt jo aika monta päivää ja pikkuhiljaa, kun Tyypille voimat palailevat, niin alkaapi jäbä hyppiä seinille jos ei päästä ulos, eli toivottavasti sitä vettä ei ainakaan ihan kaatamalla taivaan täydeltä tulisi.

Tarkoitus oli huomenna päästä testaamaan uusia tossuja Xycling-tunnille, mutta siirtyy sekin lauantaille. Kettu ketutus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!