torstai 11. joulukuuta 2014

Ei niin hyvässä vedossa

Otetaan tähän alkuun ensin viikon välipunnituksen tulos. Vaaka näytti eilen aamulla lukemaa 56,9 kg. Oikeasti. Ei 59,6 vaan 56,9!!


Kaloreita upottelin paastopäivästä huolimatta menemään noin 1000 ja nyt kun tuo lopullinen tavoite siintää jo melkoisen lähellä, täytyy oikeasti alkaa laskeskella millä kaloreilla onnistun tavoitepainon pitämään. Todennäköisesti 5:2 muuttuu siinä vaiheessa 6:1-malliseksi. En halua edelleenkään tätä lopettaa, koska tästä on nyt muotoutunut ihan selkeästi se mun oma juttu, mutta vähän täytynee mallia muuttaa. No, ei mennä asioiden edelle kuitenkaan. Lopullinen painotavoite siintää vielä kuitenkin siellä noin kilon päässä. 

Eilen illalla oli tarkoitus käydä treenailemassa kolmen kombo, mikä kutistui sitten vain Cardio Energyyn ja Shapeen, koska hetken päähänpistosta päädyin ottamaan Tyypin mukaan leikkimään lapsiparkkiin. Koko pitkä päivä jouduttiin olemaan sisällä ulkona riehuvan myrskytuulen takia ja Tyyppi malttoi silti olla niin huikean reipas ja kiltti, että äiti oli jopa vähän ihmeissään. :) 

Niinpä Tyyppi pääsi ~1,5 tunnin ajaksi illalla leikkimään ja äiti pääsi pomppimaan. Eilen ei ollut äidillä paras veto päällä. Syön liikkuvina päivinä yleensä lounasta puolilta päivin ja se ehtii näin hyvin sulaa ennen pomppimista, mutta eilen tuntui siltä, että vatsa painoi 30 kg eivätkä pomput ja askeleet olleet lainkaan yhtä lennokkaita, kuin viime viikolla. Kaloreita tuntiyhdistelmä kulutti 350, joten on siellä jotain kuitenkin tehty. Sunnuntaille varasin 55 min Xycling-treenin, joten silloin saavat ensin jalat ja pyöräilyn jälkeen vatsalihakset kyytiä. Harmittaa älyttömästi, kun Core Ball jää tällä viikolla väliin. :(

Aamupäivän Tyyppi viettää kerhossa pipareita leipoen ja tänään myös saa viedä kerhotädeille pienet joulumuistiaiset. Miten te muuten olette selittäneet joulua taaperoille, tarkoitan tätä Joulupukki-kuviota? Kun minä olen selittänyt sen niin, että jouluna pukki tuo lahjoja kilteille lapsille ja pukille voi kirjoittaa kirjeen, mutta sen lisäksi jouluna voi itse muistaa läheisiä antamalla lahjoja. Että se on hieman eri asia ja että pukki ei tuo ihan kaikkia lahjoja. Kuulostaako järkevältä? Tällaisia täällä pohtii "yövuorolainen". :) Syötin Neidin juuri (klo 3.37) ja vaihdoin Neidille vaipan (himmeän tuutin oli pusannut, muuten ei yöaikaan vaippoja vaihdellakaan) ja Tyyppikin kävi pisulla. Nyt voisi itsekin jatkaa unia! Hyvät yöt!! 

1 kommentti:

  1. Me vielä tänä vuonna mentiin aika salaillen noissa lahjajutuissa, mutta koska serkut esim. ovat jo niin isoja lapsia etteivät pukkiin usko, niin luulen, että ensi vuonna ja otetaan tuo valtti käyttöön, että äiti ja isi auttaa pukkia, koska halutaan antaa lahjoja. Ja samalla saa sitten oppia siinä, että sitä voi kavereille tehdä jotain kivaa korttia tms. muistamista, ettei ihan kaikki pukilta tule.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!