lauantai 15. marraskuuta 2014

Flora-paketti

Asetin tavoitteekseni jossain vaiheessa aloitettuani tämän 5:2-dieetin, että paino 58 kg olisi "se" maaginen luku. No, nyt siihen on matkaa enää yhden ainokaisen Flora-paketin verran, joten aion hieman vielä kiristää tavoitetta loppuvuoden ajalle ja tavoitteeni on 56 kg.

Painolukema:Ketään ei vissiin yllätä, että edelleen suosittelen kokeilemaan tätä 5iis2akkosta?


ps. Eilen oli vatsalihashaasteen päivä nro 17. 100 rutistusta oli pakko jakaa kolmeen osaan. Huh. Tänään pitäis vetää 110 rutistusta... Huh huh!

12 kommenttia:

 1. mulla oli raskauden jälkeen haavena painaa 62kg, saavutin sen. sitten 58, sen jälkeen haave oli 56. Ja pääsin 56,1kg ja plussasin.. nyt sitten odotellaan että pääsee alusta alottamaan.. mulla ei ollu sillon toi dieetti mutta aion kyllä tota kokeilla jos en imetä tai imetyksen jälkeen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea plussauksesta ja paljon onnea odotukseen!

   Poista
 2. Heti kun tää imetys loppuu ja yöheräilyt (toivottavasti) vähenee niin ja kun meidän flunssakierre poistuu niin pitää kyllä ottaa itseäni niskasta kiinni ja karistaa kiloja pois. Tekosyitä riittää :) mut tosi hyvin oot kuitenkin tsempannu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)
   Tajusin tuossa jonkin aikaa sitten, että mun ruoka-annosten koot ovat pienentyneet ihan huimasti. Ei siis vaan pysty syömään enää samanmoisia annoksia, kuin aikaisemmin. Ja tietysti ihan hyvä niin!

   Poista
 3. Meillä mun miestä harmittaa salaa tulleet kilot (itselleen siis, ei rouvalle) ja olen yrittänyt kovasti markkinoida tuota sun kokeilemaa dieettiä. Sen verran hyviä tuloksia oot saanut, että luulis jo nappaavan syötin mut taitaa olla nää miehet eri maata. Tai sit se miesten tapaan kertoo keksineensä moisen dieetin itse parin viikon päästä. :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä tavallahan ne miehet useimmiten saa jotakin tekemään. Että "keksivät" ajatuksen olleen omansa. =D

   Poista
 4. Voisi kokeilla muutaman viikon alkuun :) ! Milleen liikunta luonnistuu tuolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellähän en treenaa Elixiassa, koska sopimus on jäädytetty vuoden vaihteeseen saakka. Loppuvuosi on siis tarkoitus pudottaa painoa tällä 5:2:lla ja alkuvuodesta aloittaa taas treenit. Mutta joka päivään mahtuu paljon hyötyliikuntaa lasten kanssa ja useimpiin päiviin myös 4-5 km:n reipas vaunulenkki. Eikä ainakaan tuo vaunulenkki ole paastopäivinä tuntunut ollenkaan hankalalta.

   Poista
 5. Voi että kun saisi itseään niskasta kiinni ja ryhdyttyä myös tuolle dieetille. Imetyksen lopetettuani paino on noussut hurjat 5kg, mutta tuntuu että peilikuvassa on 10kg tukevampi äiti-ihminen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten vaan aloitat!
   Ihan oikeasti se on niin yksinkertaista. 2 päivää viikossa syöt rajoitetusti ja muuten syöt normaalisti. :)

   Poista
 6. Kuinka tarkkaa ruokavaliota pidät noina viitenä päivänä, jolloin saa syödä normaalisti. Eli kuuluuko niihin päiviin koskaan mitää hyvää, karkkia tms?

  Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen jo pitempään pohtinut, että kirjoittelisin viikon ajalta ylös mitä syön, niin realisoituisi sekä itselle, että ruudun sille puolelle mitä oikeasti tuleekaan viikon aikana syötyä. Olet mitä syöt-ohjelmassa näin tällaisen toteutuksen. Mutta vastauksena kysymykseesi, joo, mahtuu ruokavalioon myös herkkuja. Eilen illalla söin 4 palaa valkosuklaata ja (öööh...) kokonaisen Geisha-suklaalevyn. Sen jälkeen oli kyllä aika ällön ähky olo. Tänään söin anoppilassa jälkiruoaksi pikkulettuja sokerilla ja mansikoilla. :) Olen ajatellut uutta karkkilakkoa sillä sisäinen suklaahirmuni nostaa jälleen päätään.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit!