maanantai 17. marraskuuta 2014

Ei perinteinen paastopäivä

Viikon ensimmäinen paastopäivä oli tänään, sillä huomenna suunnataan aviomiehen kanssa illalla leffaan, kun muksut on saatu unten maille. Tänään on tehnyt oikeasti mieli itkeä, huutaa, raivota ja vaan räjähtää. Ihana ystäväni K muotoili hyvin viestissään: "Tää on kyllä ylivoimaisesti vaikein duuni, mitä koskaan olen tehnyt." Allekirjoitan tämän niin täysin. Onneksi huomenna on Tyypillä aamulla kerho, johon mennään ensimmäistä kertaa ilman vaippaa (mitähän siitäkin tulee...?) ja iltapäivällä pääsen höyryämään K:n seuraan. ♡ Niin ja illalla vielä sinne leffaan. Ostan ainakin 2,26 kg irtokarkkeja mukaan. *mur*

Tämä päivä on ollut Ms. KT:n vierailua lukuunottamatta ihan sieltä syvimmästä mustasta aukosta. Viime yönä Tyypille sattui ensimmäinen pisuvahinko sänkyyn klo 1.38, minkä seurauksena valvoin ~2 tuntia odotellen, koska Neiti herää syömään ja sattuuko Tyypille mahdollisesti samana yönä vielä toinen vahinko. Tyyppi on siis nukkunut ilman yövaippaa viime viikon tiistai-keskiviikko-yöstä lähtien eikä vahinkoja ole viime yötä lukuunottamatta sattunut. Kuitenkin pottailu on mielestäni sujunut odotuksia paremmin, vahingot ovat laskettavissa yhden käden sormilla ja viimeksi hereillä ollessa vahinko sattui sunnuntai-aamuna, kun äiti ei herännyt tarpeeksi ajoissa reipastamaan Tyyppiä yöunien jälkeen aamupissalle.

No mut joo, palataan vielä tähän paastopäivään ja ruokailuihin. Ensimmäistä kertaa paastopäivän ruokailut eivät menneet putkeen, vaan päivän kalorivajetta täydensin palalla bostonkakkua ja yhdellä voikeksillä. Kalorit eivät silti ylittyneet, mutta ärsyttää silti. Vaikka 5:2-ohjeissa sanotaankin, että ihan vapaasti voi päättää mitä syö, niin olisi se silti suotavaa syödä terveellisesti. Vettä on onneksi kulunut päivän mittaan riittävästi.


Ja muuten, soitin tänään Elixiaan ja purin sopimuksen jäädytyksen.
Keskiviikosta alkaen saan taas käydä treenaamassa.
Äiti tarvitsee nyt omaa aikaa. Muuten voipi tulla äidiltä itku.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!