torstai 9. lokakuuta 2014

Ristiäislahjat ja eräs taannoin tehty kirppislöytö

Elelen tällä hetkellä "yksinhuoltaja"-arkea näiden kahden kanssa, sillä aviomies lähti eilen työmatkalle Georgiaan ja palaa vasta myöhään lauantaina illalla. Nostan niin täydestä sydämestäni hattua kaikille yksinhuoltajille, sillä kyllä arki pienten lasten kanssa vaan on välillä varsin rankkaa.

Niin ja tiistaina aviomies lähtee sitten Brysseliin. Toivon kovasti, että Brysselin reissulta aviomies toisi allekirjoittaneelle tuliaisiksi uuden uutukaisen lompakon. Merkki voisi olla, arvaattekin kai, GUE...? :)

Neiti sai tosiaan vajaa viikko sitten aivan ihania ristiäislahjoja!


Isovanhemmilta ja aviomiehen kummeilta hän sai rahaa, joten samoin kuin aikanaan Tyypillekin, avaamme myös Neidille säästötilin. Tuossa yläolevassa kollaasikuvassa onkin esiteltynä suuri osa Neidin saamista lahjoista.

Äitini tosiaan teki lahjaksi Neidille tuon vaaleanpunaisen juhlamekon, joten se jääkin sitten ehdottomasti säästöön. Alle puettiin valkoinen pitkähihainen kietaisubody sekä valkoiset sukkahousut.

Kummisedältä Neiti sai lahjaksi nuo Villeroy & Boch Farm Animals-aterinsetin ja kummitädiltä puolestaan nimikirjaimia. Mehän päätimme jo melkoisen varhaisessa vaiheessa Neidin nimen ja kummitätikin sai hyvin ajoissa tietää nimen. Tuo suloinen pinkki tyyny on Näpertelytaivas-tuote ja se löysi välittömästi paikkansa Neidin huoneessa.

Tyypin kummisetä puolestaan lahjoi Neitiä tuolla aivan mielettömän ihanalla ja pehmoisella Mayoral-neuletakilla. Supersuloinen, en ehkä jaksa odottaa, että sen saa käyttöön! Ja pitäähän jokaisella tytöllä olla poni! Tässä tapauksessa Tony-Pony. :) Tyyppi on jo opettanut tälle pollelle tempun, jos toisenkin ja joka kerta palauttanut ponin paikoilleen Neidin pinnasängyn alle pitämään vahtia. Poni tuli lahjaksi Neidin enoilta.

Vaaleanpunaiset toppatossut ja yhdessä niiden kanssa Neiti sai suloisen valkoisen velour-potkupuvun (straight from France) serkuilta (ja näiden vanhemmilta) ja tuon huipun Muumilaakso juhlii-kirjan toiselta tädiltään. Ja koska jokaisella pienellä tytöllä täytyy olla prinsessoja käsilaukussa jo hyvissä ajoin, niin aviomiehen kummit lahjoivat Neitiä tuolla vaaleanpunaisella prinsessa-kirjalla.

Ja sitten täytyy mainita vielä tähän päätteeksi tämä taannoin MLL:n kirppikseltä (Ruusutorpan koululla) tekemäni Pentik-löytö. Okei, rikoin asettamaani tavoitetta tuolloin, mutta jos en olisi rikkonut, niin olisi jäänyt tämä löytö tekemättä.

Pentik lasten astiasto / 5 € 
Vai mitä mieltä olette, eikös ollutkin aika kiva löytö? ps. Tänään olen ensimmäistä kertaa pohtinut aamusta saakka, että paastotako tänään vai ei. Siitäkin huolimatta, että vaaka näytti tänä aamuna lupaavasti lukemaa 61,1 kg (ja eilen illalla aika myöhään upposi mm. sipsejä ja carneval-keksejä). Olen myös tällä viikolla ensimmäistä kertaa sitten 5:2-dieetin aloitettuani tehnyt välipunnituksia muutamana aamuna. Olen kai ollut hieman huolissani siitä, millä tavoin tätivierailu vaikuttaa tämän viikon lauantain tulokseen. 


pps. Mutta siis kyllä, paastosin onnistuneesti. Reippailtiin myös Tyypin kanssa 3 km:n mittainen potkupyörälenkki Neiti Manducassa, joten hyötyliikuntaakin on tälle päivälle jonkin verran kerrytetty. :)

2 kommenttia:

  1. Olipas neiti saanut kivoja lahjoja :) Onnea vielä pikkuiselle nimestä <3

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!