maanantai 8. syyskuuta 2014

Toreilua

Kauhean hankalalta on tuntunut nyt laatia postauksia. Välillä tuntuu siltä, että omat ajatukset ovat ihan solmussa ja niiden ulos muotoileminen ihan hirmuisen hankalaa! Siispä päätin päästää itseni tänään helpolla ja kirjoittaa käänteisen "kirppis-kokemuksen". Tai no, Tori.fi-kokemuksen. :)

Tori.fi on itselleni melko uusi kauppapaikka, mutta tähän mennessä ne muutamat jutut, jotka olen sinne laittanut myyntiin, ovat menneet kaupaksi melkoisen nopeasti. Huuto.net:iä käytin aikaisemmin paljon enemmän, mutta siellä on kyllä selkeästi kaupankäynti hidastunut (ellei jopa täysin lakannut). Ehkä vain on sitten niin, että on mukavampi tehdä ostoksia suoraan kiinteään hintaan, eikä lähteä mukaan huutokauppaan. Etenkään jos ei halua käyttää sitä Hintavahtia, niin pitäisi olla välillä turhankin tarkkana siitä ettei kukaan toinen pääse nappaamaan sitä omaa löytöä nenän edestä huudon sulkeutuessa.

Täälläkin mainitsemani Fisher Price Little Wheelies-autotalo löysi uuden omistajan Tori:n kautta, samoin pari viikkoa sitten ostamamme liukumäki lähti tänään uuteen kotiin Tori:n kautta (se ei vaan mitenkään päin sopinut meidän pihalle eikä Tyyppikään osoittanut sitä kohtaan oikeastaan lainkaan kiinnostusta). Itse taas olen tehnyt Tori:lta viimeksi muutaman Fisher Price Little People-löydön, joten kauppapaikka toimii kivasti molempiin suuntiin. On myös mahtava etu, kun Tori:ssa saa myyjään nopeasti yhteyden joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Syksy tekee pikkuhiljaa tuloaan, vaikkei sitä sään perusteella kyllä uskoisi. Täällä on ollut mitä upein aurinkoinen päivä ilman pilvenhattaraakaan taivaalla. Aamulla reippailtiin jälleen vaunulenkki Tyypin ja Neidin (manducassa) kanssa ja iltapäivällä käveltiin koko perheen voimin käymään kaupassa.

Ja koska syksy tekee tuloaan, niin eittämättä jossain vaiheessa myös ne kylmemmät ilmat tänne saapuvat. Ja ilmojen kylmetessä on syytä pitää itsensä lämpimänä. Ja mikäs siinä toimisi mukavammin, kuin kaunis ja muhkea Guess-villahuivi! Harmi vain, kun olen itse tosi allerginen villalle, joten en voi tätä käyttää. Löytyisikö ruudun siltä puolelta tälle halukasta käyttäjää?
Huivi on todella uudenveroinen, olen saanut sen syntymäpäivälahjaksi viime syksynä, mutta allergian vuoksi en ole sitä voinut lainkaan käyttää. Jos olet huivista kiinnostunut, niin laitapa sähköpostia osoitteella: pinkinpingunblogi@hotmail.com, niin sovitaan kaupat!

1 kommentti:

  1. Itse olen myös aktiivinen torin käyttäjä. Laitoin juuri vanhempieni puolesta heidän huonekalujaan myyntiin ja ne menivät kaikki kaupaksi kahdessa vuorokaudessa! En jaksa huutonettiä, tykkään siitä, että tavaran voi ostaa heti!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit!